To je to što me zanima!

Krhka žena je na parkiralištu marketa svladala aligatora

Christy Kroboth (30) ima samo 54 kilograma, a svladala je životinju dugu tri i pol metra i tešku 360 kilograma. Christy je u slobodno vrijeme lovac na krokodile
Vidi originalni članak

Christy Kroboth (30) je ispred supermarketa u Teksasu svladati tri i pol metra dugog aligatora. Zaposlenici trgovine su u subotu na parkiralištu vidjeli 360 kilograma tešku životinju. Christy zarađuje kao pomoćnica u zubarskoj ordinaciji, teška je samo 54 kilograma, a povremeno radi i kao lovac na krokodile. 

- Većina ljudi se iznenadi kada se ja pojavim. Sumnjaju u mene sve dok krokodila ne uhvatim, svladam i odvezem - kaže Christy. Aligator kojeg je svlada u subotu je star oko 50 godina, a pretpostavlja se da je došao iz obližnje bare. Životinji su prvo prekrili oči, ali zvijer nije popuštala. Nazvali su ju Godzilla. Christy je aligatora na kraju uspjela zavezati. Morali su upotrijebiti viličar kako bi ga utovarili u vozilo. Odvezli su ga na farmu „El Campo“ gdje će aligator, kaže Christy uživati.

- Hranit će ga, na farmi je puno ženki, tamo će imati sretan život - kaže Christy, piše ABC13News. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • imoteph 10.11.2015.

    dosao da vidi brata lacostu.

  • Moslavka 10.11.2015.

    Pa valjda je svladala, ne svladati. Tamo moras dobro paziti jer krokodili izadju iz vode i onda se malo "prosetaju" po okolici. Ako igras golf moras dobro paziti da im ne zavrsis kao rucak.

  • 10.11.2015.

    Puno gleda Gator Boys :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare