To je to što me zanima!

Krokodil progutao dječaka (8) pred njegovom obitelji. Otac očajnički pokušao spasiti sina

Rijeka u kojoj je dječak plivao poznata je kao stanište krokodila, no unatoč tome, obitelj se često tamo kupala
Vidi originalni članak

Iz Indonezije dolazi vijest o stravičnoj smrti 8-godišnjeg dječaka kojeg je progutao krokodil dok je plivao rijekom, prenosi Mirror.

Dječak je s mlađim bratom u srijedu plivao u rijeci u pokrajini Istočni Kalimantan dok ih je otac gledao iz kuće u okrugu Kutai Timur. Kada je zapazio da je u rijeci krokodil, otac je skočio u rijeku i počeo golim rukama udarati životinju koja mu je progutala dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO: Krokodil progutao 8-godišnjeg dječaka

Krokodil je pobjegao, no dan kasnije uhvatili su ga djelatnici agencije za spašavanje koji su u njegovom želucu pronašli netaknuto tijelo dječaka. 

Rijeka u kojoj je dječak plivao poznata je kao stanište krokodila, na unatoč tome, obitelj se često kupala u istoj, kazao je dužnosnik agencije za spašavanje Oktavianto.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Demir88 08.03.2021.

    Svaki ljutski zivot je vazniji od zivotinje.Nije mi zao uopse zivotinje zao mi deteta.Na naseljenom mestu ne bi trebalo biti krokodila niti bilo koje druge zivotinje koja je opasna po ljutski zivot.Zakon Zapada :Masona" Pokusava da zivot zivotinje svrstava na prvom mestu.Nemam nista protiv toga treba da se maksimalno stiti i obezbedi prava zivotinja,ali ne i biti vazniji od ljutskog zivota

  • svi-smo-isti 08.03.2021.

    Netaknuto dijete, krokodil pojeo dijete a nije ga ni tako.

  • 08.03.2021.

    Zalosno je koliko bolesnih umova ima ,kako nekome moze biti vise zao Krokodila nego djeteta neoisno o pozadini slucaja. Po toj logici da je djete uslo u staniste Krokodila bi nasi Licani bili vjecno u vrtu jer okolo u sumi je stanste medvjeda ako vas napadne ubije sami ste krivi. Ljudi zive u blizini divljih zivotinja i tolerancija ,,strah ,,popusti i nazalost se dogodi tragedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare