To je to što me zanima!

Krokodilu spojili smrskanu lubanju metalnim šipkama

Lubanja 115 kilograma teškog i tri metra dugog krokodila bila je potpuno smrskana. Na njega je naletio auto. Veterinari su mu morali bušiti glavu
Vidi originalni članak

Golemom krokodilu nitko nije davao šanse da preživi nakon što ga je u utorak udario automobil na ulici Miamija. Veterinari su ga odmah prebacili u operacijsku salu da ga spase. Lubanja 115 kilograma teškog i tri metra dugog krokodila bila je potpuno smrskana. Na operaciji koja je trajala nekoliko sati životinji su lubanju morali spojiti sa četiri čelične šipke. Njih su sa 41 vijkom pričvrstili za lubanju. Bušilicom su mu probijali glavu dok je on bio pod anestezijom, uspavan na stolu. Krokodila je osoblje zoološkog vrata zbog metalnih šipki na glavi nazvalo Robo Croc. Iako je operacija uspješno završena, veterinarske prognoze nisu dobre.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cevi 29.07.2009.

    operacija Black&Decker-om

  • Lindy 19.03.2009.

    @Blur - kakvim primitivizmom? Nisam skužila. A kaj bi ti možda da se svakog krokodila operira i spašava? I svaku sličnu neman? A drugi moraju umrijeti jer nemaju brdo para za skupe operacije? Ili kaj? A ja nisam primitivna, daleko od toga.

  • blur 19.03.2009.

    lyndy- takvih ko ti s takvim primitivizmom ima i previse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare