To je to što me zanima!

Kroz mjesto jurio 117 km/h, bježao policiji, vozački nije imao

Mladić (22) kroz mjesto Trnjani kod Sl.Broda vozilom jurio dvostruko većom brzinom od dopuštene. Dao se u bijeg na znak policije, prošao i kroz crveno na semaforu. Uhićen je, vozačka mu je prije već bila oduzeta
Vidi originalni članak

Obavljajući nadzor prometa policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod u ponedjeljak navečer oko 23 sata u Trnjanima kod Slavonskog Broda pokušali su zaustaviti osobni automobil koji je jurio 117 km na sat, iako je na tom dijelu ceste brzina ograničena na 50 km na sat. U bijegu vozač je prošao i kroz crveno svjetlo na semaforu, oglušivši se na znakove policajca da stane.

Pomoću policijskog vozila odbjegli vozač ubrzo je zaustavljen. Očevidom je utvrđeno da se radi o 22-godišnjaku, nije koristio sigurnosni pojas a provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je sjeo za upravljač vozila iako mu je vozačka dozvola već poništena zbog negativnih bodova.

SKUPIO KOLEKCIJU Pijan krao prometne znakove po Virovitici: Policija ga ubrzo pronašla zajedno s 'plijenom'

Priveden je u prostorije policije, automobil kojim je upravljao privremeno mu je oduzet. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ptica neznalica 28.09.2022.

    A što je s kaznenim djelom objesne vožnje. Molim tužilaštvo i policiju da objave koliko je prijava za to djelo, bez prometnih nesreća podnijeto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare