To je to što me zanima!

Krstičević: Ključ pobjede u 'Bljesku' bili su hrabri branitelji

Napomenuo je da je prije 25 godina, u munjevitoj akciji Hrvatske vojske i policije, u manje od trideset dva sata oslobođeno 500 četvornih kilometara okupiranog teritorija zapadne Slavonije
Vidi originalni članak

Ključ pobjede bili su hrabri hrvatski branitelji, veliko hvala njihovim obiteljima koji su dali sve za našu jedinu Hrvatsku, poručio je u petak ministar obrane Damir Krstičević u čestitki povodom 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak.

MORH je priopćio da je potpredsjednik Vlade Krstičević u čestitki posebno zahvalio svim hrvatskim braniteljima koji su položili svoje živote za samostalnu i slobodnu Hrvatsku.

VIDEO: INCIDENT U OKUČANIMA Milanović odlazi s obilježavanja Bljeska zbog ZDS: Provociraju!

Napomenuo je da je prije 25 godina, u munjevitoj akciji Hrvatske vojske i policije, u manje od trideset dva sata oslobođeno 500 četvornih kilometara okupiranog teritorija zapadne Slavonije, a nakon četiri godine okupacije oslobođeni su Okučani. 

"Hrabrost, odlučnost i zajedništvo hrvatskih branitelja slomili su otpor neprijateljskih snaga", poručio je..

Krstičević je podsjetio da su Bljesak i Oluja bile ključne završne oslobodilačke operacije u Domovinskom ratu, koje su hrvatskom narodu donijele mir i dugo željenu slobodu.

Stoga je naša trajna obveza čuvati uspomene na njih i Domovinski rat, temelj moderne hrvatske države. Neka im je vječna slava i hvala, zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mily 01.05.2020.

    kad ovaj tip kaže; ,,našu jedinu Hrvatsku..., meni je slabo. Da, prisvojili ste je, okupirali i opljačkali

  • Usora1 01.05.2020.

    nisam bas siguran ima li ovo obiljezavanje velikog smisla, ipak radi se o protivniku kom je bjezanija u genima. kad su se pojavili turci stigli do like. kad su hasburgovci presli drinu oni opicili i zaustavili se tek na krf-u, isli bi i dalje al' more duboko. kod ovog bljeska za dan su presisali u bosnu. kod oluje za dan stigli u beograd tj. i prosli ga, srecom rumuni bili na granici. sve nesto mislim da se kod ovih "seoba srba" radi o narodnom obicaju?

  • 01.05.2020.

    Damir Krstičević je bio zapovjednik udarne 4.gardijske brigade koja je oslobodila Hrvatski teritorij koji su braća pljucaroša po njemu i HOSu okupirali, plačite u svojim udbaškim jazbinama, Hrvati će i dalje slaviti Bljesak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare