To je to što me zanima!

Kruže snimke vozača koji je u Tribunju usmrtio djevojku: Na zabavi s klupe šmrče bijeli prah

Vozača (57) tijekom dana bi trebali privesti sucu istrage zbog izazivanja nesreće u kojoj je poginula 19-godišnja djevojka. Internetom kruži i snimka na kojoj na ljetnoj zabavi šmrče bijeli prah s klupe
Vidi originalni članak

Internetom kruži snimka vozača (57) koji je pregazio djevojku u Tribunju, na kojoj na ljetnoj zabavi s klupice šmrče bijeli prah, no nije poznato kad je ta snimka nastala i o kakvom se prahu radi.

Isti je muškarac u studenom bio i na meti policijske pretrage, kad su mu pronašli amfetamine, marihuanu, heroin te digitalnu vagu i manji iznos novca. 

STRAŠNA TRAGEDIJA Tribunj zavijen u crno: Pregazio mladu djevojku ispred kućnog praga pa kukavički pobjegao

Vozača koji je u nedjelju ujutro pregazio djevojku (19) u Tribunju, a potom i pobjegao s mjesta nesreće, trebali bi u ponedjeljak izvesti pred suca istrage.

- Vozač je upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka te u lijevom zavoju u usponu nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti i preglednosti, uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem. Izletio je na uzdignuti betonski nogostup te vozilom naletio na pješakinju, objavila je PU Šibensko-kninska.

DJEVOJKA PREMINULA U TRIBUNJU Policija našla odbjeglog vozača!

No, umjesto da se zaustavi, vozač je pobjegao. Policija je u okolici Tribunja našla napušten auto, a kasnije i vozača.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Zgubider 18.12.2023.

    Dajte ga ocu i stricu, pa šta god ovi odlučili...

  • monoma1@ 18.12.2023.

    Nije mi jasno zašto policija stalno juri za nekim.Ako je netko problem može ga se privest na drugi način a ne jurnjavom po gradu.Po meni tu je i policija kriva za tragediju koja se desila.

  • DadoDavor 18.12.2023.

    Život im obilježen "bilim"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare