To je to što me zanima!

Krvavi obračuni u Splitu i Puli: Dva mladića ubodena nožem

U žestokoj tučnjavi na pulskoj Portarati u ponedjeljak oko podneva nožem je uboden 23-godišnjak. U splitu je 21-godišnjak nožem u nogu ubo 23-godišnjeg mladića
Vidi originalni članak

U žestokoj tučnjavi na pulskoj Portarati u ponedjeljak oko podneva nožem je uboden 23-godišnjak iz Pule. Policija kaže kako ga je napao godinu dana stariji mladić te da je ozlijeđeni prevezen u pulsku bolnicu.  Sve se dogodilo pred očima brojnih Puljana, turista i majki s djecom. 

- Bilo je šokantno gledati tučnjavu, a veću tragediju spriječila je djevojka, vjerojatno prijateljica jednog od njih - ispričao je očevidac. Ozlijeđeni se morao sakriti u obližnjoj banci iz koje je navodno pozvana Hitna koja je ubrzo stigla i prevezla mladića u bolnicu. 

- Ozlijeđeni je bio na pretragama i CT-u, a ima ubodnu ranu sa stražnje strane lijevog ramena - kazao je Goran Paić, glasnogovornik pulske bolnice. Neslužbeno doznajemo da je riječ o ubodnoj rani koja nije opasna po život. 

- Tukli su se na ulici pred vozilima i prolaznicima, a potom su nastavili i izvan ceste. Šokirao sam se kada sam vidio da ga ovaj bode nožem po tijelu - rekao je očevidac. 

Mladić u Splitu suparnika ubo u nogu

Mladići stari 21 i 23 godine obračunali su se u ponedjeljak oko 14 sati u Poljičkoj ulici u Splitu. Mladića (23) je napadač (21) ubo nožem u nogu. O slučaju je policiju obavijestila Hitna koja je pozvana na teren od strane svjedoka nakon što je mladić krvario na cesti. Policija je uhitila mladića (21), a krim istraga je u tijeku. Nakon istrage će se znati više detalja. Ozlijeđeni mladić je u bolnici.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • bosanac laki 04.06.2013.

    otvorit ponovo goli otok pa nek se svi takvi tamo na kamenju bodu i napokon izbodu!!!

  • 04.06.2013.

    Nismo saznali iz teksta da li je ovaj napadač nožem iz Pule uhvaćen (pretpostavljam da jest, jer piše da je godinu dana stariji od žrtve).

  • bajica-mali 04.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare