To je to što me zanima!

'Krvi je bilo na sve strane': Kći je izbola nožem vlastitu majku!

Srbija: Danica P. (80) ubijena je s više uboda u predjelu vrata i preminula je na mjestu. Njezinu kći Ljiljanu S. (57), koja je zadnja dva mjeseca živjela kod majke, policija je uhitila i privela
Vidi originalni članak

Ljiljana S. (57) ubila je u petak poslijepodne u Zemunu svoju majku Danicu P. (80) zadavši joj nekoliko uboda nožem, javlja Blic.

- Jedna starica je preminula danas sa ubodnim ranama. To se dogodilo u 18.30 sati u Zemunu. U tijeku je očevid, policija radi na rasvjetljavanju okolnosti ovog slučaja - potvrdili su iz MUP-a Srbije.

Kako se doznaje, žena je ubijena s više uboda u predjelu vrata i preminula je na mjestu, a ubojicu Ljiljanu S. policija je uhitila i zadržala.

Kako kažu susjedi, Ljiljana je živjela u Novom Beogradu, no nedavno se razvela, pa je posljednja dva mjeseca bila kod majke.

- Ljiljana je bila predivna žena, fina kulturna i uvijek se lijepo javljala. Ima dva sina i kćer. Nedavno se razvela od muža koji je bio pilot. S njom je bila kći, a sinovi su bili kod muža. Kada se razvela živjela je kod majke posljednja dva mjeseca i svi iz susjedstva su se obradovali jer su mislili da se konačno pomirila s majkom i da su pronašle zajednički jezik jer se nisu dobro slagale. Navodno, nju je majka u mladosti maltretirala, tako da se nisu slagale. Čak prije nego što se doselila kod nje, nije ju ni obilazila ni kontaktirala s njom, pa su se zato svi oduševili da je konačno s majkom našla zajednički jezik - rekli su za Alo.rs susjedi i dodali da je ubijena žena "bila jako teška osoba".

Inače, kako saznajemo, na mjestu zločina ostao je jeziv prizor. S obzirom na to da je Ljiljana majci zadala ubode u vrat, krvi je bilo na sve strane.  Neslužbeno, ona je sama pozvala policiju, koja ju je uhitila u stanu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • josipmikulic_3 02.06.2018.

    Pusti te stara u kuću i ti je onda ubiješ... sramota

  • vidum 02.06.2018.

    Vidiš koji je to problem kad žena ubije ženu. Ne znaš po kome pljucat. Kad muškarac ubije ženu, pljucaš po muškarcu, jer ju je "monstrum" ubio ni krivu ni dužnu. Kad žena ubije muškarca, pljucaš po muškarcu, jer "da je bio dobar, ne bi ga ubila".

  • ljubica ljubičica_1 02.06.2018.

    Kakvo je to zlo ušlo u ljudima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare