To je to što me zanima!

Kuću trebali deložirati? Nakon požara su pronašli plinske boce

Vatrogasci su tijekom gašenja požara kuće u Puntu na otoku Krku u srijedu ujutro pronašli karbonizirano tijelo. U kući je su bile plinske boce i krpe natopljene benzinom
Vidi originalni članak

U ranim jutarnjim satima u Puntu na otoku Krku izbio je požar u kući. Vatrogasci su vrlo brzo stigli na adresu Ulica kralja Zvonimira 135, ali cijeli drugi kat kuće već je bio u plamenu. Borba s vatrom trajala je više od dva sata, do 6.35 sati, jer je bilo puno gorivog materijala.

PLANULA USRED NOĆI Izgorjela je kuća na Krku: Na krevetu našli mrtvog čovjeka

Kako je za Novi list kazao zapovjednik JVP Grada Krka Dinko Petrov, vatrogasci su u kući na prvom katu našli puno deka i krpa natopljenih benzinom, a svuda po kući bile su razmještene i plinske boce. Kada su vatrogasci došli do spavaće sobe na gornjem katu kuće, na krevetu su našli karbonizirano tijelo. Vatrogasci su spriječili širenje požara na treću etažu kuće.

Očevid je započeo nakon što je požarište osigurano i okončano gašenje gorućeg materijala.

Novi list neslužbeno doznaje da je danas trebala biti provedena deložacija iz sad izgorjele kuće, temeljem sudskog naloga odnosno presude. Materijalna se procjenjuje. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Stipe Mavor 03.01.2018.

    Po procjeni policije učinjena šteta je 50.000 kn što se da ne tako teško sanirati, nakon desetogodišnjeg sudovanja suprotna strana će dobiti i svoj i njegov dio, a njega nema pa ti pali. Čemu ???

  • Fenix 03.01.2018.

    Pokusavam se sjetiti al ne mogu da je delozacija bila u SFRJ. A nije nam valjalo !!!???

  • Little Tut 03.01.2018.

    Pitanje anonimnom autoru - kako se to deložira kuća?

Komentiraj...
Vidi sve komentare