To je to što me zanima!

Kuhar ubio i raskomadao ženu pa ju tražio preko Facebooka

Poznati kuhar je zadavio i raskomadao suprugu. Dijelove trupla je sakrio na balkon. Prijateljima je rekao da ga je ostavila i zamolio ih da mu pomognu pronaći je
Vidi originalni članak

Aleksej Kabanov (38), poznati kuhar u Rusiji, prijavio je policiji da je njegova žena Irina (39), radio izvjestiteljica, nestala. Na internetu je čak pokrenuo potragu. A onda je policija na njegovom balkonu pronašla raskomadano truplo Irene. 

Par se 3. siječnja posvađao u stanu u Moskvi. Irina je navodno saznala da njezin muž ima aferu s mlađom ženom. Kabanov je uzeo kabel od kompjutera i zadavio Irinu, piše Bild. Njihovo troje djece za to je vrijeme spavalo u svojoj sobi. 

Kuhar je mrtvu suprugu odvukao u kupaonicu i tamo je raskomadao kuhinjskim nožem. Na Facebooku se onda požalio svojim prijateljima, kojih ima oko 1300, da je Irina nestala. Napisao je da su se posvađali, da ga je napustila i zamolio ih da mu pomognu pronaći je. 

U potragu su se uključili i mediji. 9 siječnja je u kuhinji u kojoj je ubio suprugu i nekoliko metara dalje od njezinih posmrtnih ostataka kuhar dao intervju jednoj ruskoj televiziji. Policiji je bio sumnjiv pa su ga pitali da li pristaje na detektor laži. Odbio je. 

Počeli su ga prisluškivati i otkrili njegovu aferu s ljubavnicom. Saznali su da ju je nazvao kako bi mu posudila auto. Policija je posumnjala da njime želi prevesti truplo supruge. Policija je u akciji 11. siječnja u prtljažniku našla više vrećica. Kuhar im je onda priznao da su u njima dijelovi njegove supruge. Uhitili su ga. 

Kuharu, koji u Moskvi ima više kafića, sada prijeti kazna od 15 godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zvoncica002 24.01.2013.

    za ovo bi ga trebali zatvorit dozivotno na psihijatriju

  • user_52880 24.01.2013.

    pa to može samo monstrum!

  • p189 24.01.2013.

    al ju je dobro sakrio,na balkon

Komentiraj...
Vidi sve komentare