To je to što me zanima!

Kujicu vezala za kamen i bacila u rijeku, dobila 700 kuna kazne

Bella je dobro, spasila ju je slučajna prolaznica koja je šetala obalom rijeke Tent u Engleskoj. Psa su bacili Charlene (32) i njezin bivši dečko Leigh (33). Nju su osudili, a njega oslobodili
Vidi originalni članak

Par iz Engleske zavezao je njemačkog ovačara za kamen i bacio ga u rijeku.

Žena koja je zajedno sa svojim dečkom, svog njemačkog ovčara Bellu, zavezanog za kamen bacila u rijeku Tent u Engleskoj, dobila je novčanu kaznu od samo 80 funti (nešto više od 700 kuna) prenosi The Sun.

NEPROCJENJIVA POMOĆ Vlasnici ljubimaca: Bez njih ne bismo preživjeli 2020. godinu

Bella je uočena u rijeci Tent u siječnju, a herojski ju je spasila Jane Harper.

Pas je na svojim leđima imao zavezan veliki kamen.

Prema izjavi suda, Charlene Latham (32) i njezin bivši dečko Leigh Johnson (33) su 6. siječnja odveli njemačkog ovčara Bellu do rijeke Tent. Charlene navodno nije znala što njezin dečko planira učiniti i molila ga da poštedi Bellu.

Leigh se oglušio na njezine molbe i nemilosrdno bacio psa u rijeku. 

ČOVJEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ Peticiju za zabranu držanja psa na lancu potpisalo 40.000 ljudi

Charlene je optužena za izazivanje patnje životinji te se na sudu izjasnila krivom. Njezin dečko Leigh optužen je za isto kazneno djelo, no on se, za razliku od Charlene, nije izjasnio krivim.

Optužba protiv Leigha je odbačena zbog nedovoljno dokaza, a Charlene je propisana uvjetna kazna od 12 mjeseci i novčana kazna od 80 funti. Zahvaljujući hrabroj ženi Jane Harper, 11-godišnja Bella je preživjela i sada je dobro. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 12.03.2021.

    A kazu:"samo kod nas toga ima"...🙄

  • Utegurović 12.03.2021.

    A mogla ga je prodati u kineski ili vijetnamski restoran za delicije u saftu !!

  • Nicehash 12.03.2021.

    Kao što bolest nije sve što boli tako ni čovjek nije svak tko liči na čovjeka. Previše se oslanjamo na materijalno i vizualno a premalo na misaone procese, mentalne sklopove i osobnosti ljudi. Vidite li zrak? ne?, a bez njega, za nas, nebi bilo života, vidite li razne oblike energija, recimo struju? ne? To što mnoge stvari nismo u stanju percepcionirati ne znači da one ne postoje i nisu tamo. Dokaz svemu tome su, između ostalih, i ratovi te nezamisliva zvijerstva koje su eto neki "ljudi" u stanju činiti. Ne postoje demoni i vampiri itd, to su samo sinonimi za zle (ne)ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare