To je to što me zanima!

Kujundžić uvjeren: U drugom krugu pobjeđujem na izborima

Kujundžić ističe kako će njegov prvi potez kao predsjednika države biti okupljanje lidera svih stranaka te predsjednika Sabora i Vlade. Uvjeren je da ide u drugi krug
Vidi originalni članak

U intervjuu za Dnevnik Nove TV predsjednički kandidat Milan Kujundžić poručio je kako Josipović i Grabar Kitarović imaju birače svojih stranaka dok su njegovi birači svi ostali, kako je rekao, ''većina hrvatskog naroda''. 

Dodao je kako on pripada suvremenoj, konzervativnoj političkoj sceni te da bi jednog dana mogao koristiti usluge svojih protukandidata. Grabar Kitarović vidi kao veleposlanicu dok za Josipovića kaže kako je 'neuporabljiv'.

Kujundžić ističe kako će njegov prvi potez biti okupljanje lidera svih stranaka te predsjednika Sabora i Vlade. Protivi se monetizaciji autocesta. 

Uvjeren je da će ići u drugi krug predsjedničkih izbora te poraziti bilo kojeg kandidata koji dođe do drugog kruga. 

Idi na 24sata

Komentari 405

  • postopoto 07.11.2014.

    Doktore Kujundzicu, razvalit cete Vi njih u prvom krugu.

  • zagi 24 20.10.2014.

    Da predsjednik jedne države ima dvostruko državljanstvo, meni je to malo blesavo. Predsjednik, a ne znaš za koga navija. Jel ima to gdje u svijetu?

  • štajeovoljudimoji 20.10.2014.

    Moj favorit. Konzervativan, ali barem iskren. Visoko školovan, vrhunski liječnik, ovo mu baš i nije trebalo, ali kad je već tu, definitivno najbolji predsjednički kandidat. Samo da se sad i kod njega preko noći ne "desi" uskok.????!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare