To je to što me zanima!

Kujundžiću dvaput provalili u kuću: 'Samo ga žele zastrašiti'

To je već druga provala u samo tjedan dana, a kao i prvi put ni sada mu iz kuće nije ništa ukradeno već su razbijena vrata i prozor, te isprevrtan namještaj i police
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji provalili su u kuću predsjednika Hrvatske zore dr. Milana Kujundžića u njegovoj rodnoj Ivanbegovini. To je već druga provala u samo tjedan dana, a kao i prvi put ni sada mu iz kuće nije ništa ukradeno već su razbijena vrata i prozor, te isprevrtan namještaj i izvađene police, piše Slobodna Dalmacija. 

U kuću je provaljeno u noći s petka na subotu. Mještani i prijatelji komentiraju kako nije riječ o običnim provalnicima, već da se poznatog kirurga želi zastrašiti

Predsjednik Hrvatske zore Imotski, dr.Tomislav Petričević rekao je kako je provala izvedena profesionalno.

- Obje provale su se odvijale uoči i nakon europskih parlamentarnih izbora, pa bi se dalo posumnjati da nekome smeta političko djelovanje prof. Kujundžića i odlični rezultati ostvareni u Imotskoj krajini - rekao je Petričević.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Budjo_1 02.06.2014.

    Zasto bi njega netko zastrasivo to je samo varanje javnosti tko je on lose proso na izborima za eu. parlam. i sada glumi.

  • Lina39 02.06.2014.

    Istina ili laž?,pitanje je sad.Možda mu je pala popularnost pa mu njegovi došli pomoći jer je inače čudno da nisu ništa ukrali u tako bogatoj kući a kradu i u straćarama !

  • prekrasna 02.06.2014.

    možda ti lopovi žele njega da ukradu .....ne daj Bože

Komentiraj...
Vidi sve komentare