To je to što me zanima!

'Kukavice, dođi i bori se! Jesi spreman proliti krv u ringu?'

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk izazvao je slovenskog zastupnika Žana Mahniča (SDS), koji huška na rat s Hrvatskom, na boks meč, bez oružja....
Vidi originalni članak

Pozivam navedenog krvožednog zastupnika, kad je već željan borbe, rata i krvi - na osobni obračun u ringu sa mnom.
Bez oružja, samo ruke i noge, dvojica ulaze, samo jedan izlazi. On neka predstavlja Sloveniju, ja volontiram za Hrvatsku. Zemlji pobjednika pripast će sporni teritorij, napisao je na Facebooku splitski gradski vijećnik Martin Pauk (Most).

Pauk je reagirao jer je Mahnič, član Janšinog SDS-a, za sutra organizirao sjednicu parlamentarnog odbora za obranu na kojoj će se raspravljati o 'spremnosti slovenske vojske na moguće konflikte oko arbitražnog sporazuma'.

- Dosta nam je ratova, dosta nam je žrtava, dosta je bilo razaranja i smrti. Ne želimo opet zbog nebitnih, monstruoznih političara u krvavi rat uvlačiti 6 milijuna ljudi s obje strane.  Žane Mahniču, jesi li uistinu spreman za svoj dom proliti krv? - objavio je Pauk.

Za komentar istupa Mostovog vijećnika pitali smo Nikolu Grmoju. 
- Radi se o antiratnom apelu i zezanjem sa Slovencem koji zvecka oružjem i saziva odbor koji bi trebao raspravljati o spremnosti slovenske vojske za oružani sukob s Hrvatskom - kaže Grmoja. 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • zebra 27 15.02.2018.

    Ajde Slovenac dođi ako si faca, najlakše je klepetat jezikom i zazivat rat, samo da si ti na sigurnom i daleko. Bitna su djela a ne riječi.. Da te vidimo na djelu..

  • contesa 14.09.2017.

    Pa junačine, postoji ona stara latinska "hic rodus, hic salta"(pp. ovdje skoči, ovdje se pokaži)! Ostavite se vi slovenskog ke(k)peca, nije on naš problem. Zašto ne pozovete Plenkovića i svitu u ring, pa ih, kako vi kažete razbijete. Nece nama slovenski ke(k)pec uzeti teritorij, nego će ga Plenković (HDZ), kao i mnogo puta do sada, velikodušno pokloniti. Ne vjerujete? Što mislite ,zašto mu je odjednom bitno što misle ostale stranke, kad ga nije briga ni što misli onaj do njega u vladi i stranci? Zašto odjedanput odustaje od poreza na nekretnine, preplašio se referenduma? Dajte molim Vas! A Hrvati, ko Hrvati, uvijek se nasanjkaju na isti način! U ime " šire" slike, koju mi slijepci naravno ne vidimo, oni sustavno, sitemski rastaču državu na sve načine, i što je najtragičnije, ubijaju naše dostojanstvo. A mi ćemo se, po tko zna koji put "pokriti ušima", i uvjeravati sebe u dobrobiti koje smo dobili. Ovaj put Shengen, zamislite samo zbog *ebenog Shengena, mi se odričemo svog teritorija, od kojega nikakve koristi, osim što čemo opet morati braniti Evropu kao što smo nekad Ausrougarsku. Nazdravlje nam bilo!!! Ocito i ne zaslužujemo bolje! Zamislite, mi "skidamo gaće" pred Slovencima, koji su samo zahvaljujući nama (preko naših leđa) dobili državu, koju u ćitavoj svojoj povijesti nisu mogli ni sanjati, jer je nikad nisu imali niti na nivou grada države.

  • dalekoneko 14.09.2017.

    Ja is slovenije besplatno dajem prjevoz ovom djetetu do ringa. Al samo u jednu stranu. Ko če pobjedit baš me i ne interesuje, al mi je jako važno, da nam ga ne vratite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare