Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
143 komentara

'Kukavice, dođi i bori se! Jesi spreman proliti krv u ringu?'

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk izazvao je slovenskog zastupnika Žana Mahniča (SDS), koji huška na rat s Hrvatskom, na boks meč, bez oružja....

Foto: Facebook

Pozivam navedenog krvožednog zastupnika, kad je već željan borbe, rata i krvi - na osobni obračun u ringu sa mnom.
Bez oružja, samo ruke i noge, dvojica ulaze, samo jedan izlazi. On neka predstavlja Sloveniju, ja volontiram za Hrvatsku. Zemlji pobjednika pripast će sporni teritorij, napisao je na Facebooku splitski gradski vijećnik Martin Pauk (Most).

Pauk je reagirao jer je Mahnič, član Janšinog SDS-a, za sutra organizirao sjednicu parlamentarnog odbora za obranu na kojoj će se raspravljati o 'spremnosti slovenske vojske na moguće konflikte oko arbitražnog sporazuma'.

- Dosta nam je ratova, dosta nam je žrtava, dosta je bilo razaranja i smrti. Ne želimo opet zbog nebitnih, monstruoznih političara u krvavi rat uvlačiti 6 milijuna ljudi s obje strane.  Žane Mahniču, jesi li uistinu spreman za svoj dom proliti krv? - objavio je Pauk.

Za komentar istupa Mostovog vijećnika pitali smo Nikolu Grmoju. 
- Radi se o antiratnom apelu i zezanjem sa Slovencem koji zvecka oružjem i saziva odbor koji bi trebao raspravljati o spremnosti slovenske vojske za oružani sukob s Hrvatskom - kaže Grmoja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message