To je to što me zanima!

Kumicama nitko nije rekao da ne smiju prodavati sir

Službeno još nitko brojne kumice nije obavijesti da uskoro više neće moći prodavati sir i vrhnje. Kumice prodajom sira zarađuju za svoju obitelj
Vidi originalni članak

Glavna tema i na bjelovarskoj mliječnoj tržnici, među 50-ak kumica koje svakodnevno prodajom sireva zarađuju za obitelj, najava je uvođenja zabrane prodaje tih proizvoda.
- Imam 30 koza i na tjedan proizvedem 40 kg sira i prerađevina od mlijeka i sve prodam. Ako se pooštre uvjeti te ako ćemo morati imati mini sirane, mislim da ću se morati prestati time baviti – kazala je M. Đođ, koja ima registrirano obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Šandrovcu. Njeno mišljenje dijele i ostale kumice koje kažu da nemaju novca kojim bi sagradili potrebna postrojenja. No neki su se i modernizirali.
- Školovala sam se za mljekara i sirara, napravili smo i mini siranu. Sve smo uložili, a sad kažu da nećemo smjeti prodavati na placu - ogorčena je Vesna Bedovec iz okolice Križevaca. Kod nje sireve na zagrebačkom Dolcu 15 godina kupuje i Slaven Letica.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • gorski1 02.10.2010.

    Jaco , cobankovicu i svi vi ostali lopovi smranaderi , smrdite od lopovstine i pokvarenosti , sve vas treba na goli otok , bando mafijaska . E moj narode , rijesismo se TITE al izgleda da TITICA necemo tako lako , bar ne bez puske.

  • konjina 02.10.2010.

    sir i vrhnje je fantomski proizvod koje kumice ne prodaju na placu nikad, zapravo i te kumice i taj proizvod nepostoji jadranka kosor,luka bebić,vladimir šeks,andrija hebrang

  • sekav 02.10.2010.

    eeee na vlasti su nam izdajice hrvatskog naroda! proklete prodane duše!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare