To je to što me zanima!

Kupila Vindijino pile za pečenje s perom na krilcu

Naša čitateljica iznenadila se kad je na Gavelino piletu pronašla pero na krilcu. Unatoč neugodnosti, pile je ipak ispečeno i pojedeno
Vidi originalni članak

Čitateljica Zvjezdana Tot kupila je Vindijino Gavelino pile u jednom trgovačkom centru u Osijeku.
- Nešto mi nije dalo mira pa sam ga raspakirala iz folije u kojoj se ono inače peče. Zgrozila sam se kad sam na krilcu vidjela veliko pero. Odstranila sam dio iz kojega je virilo pero, oprala, a zatim ispekla pile - kaže Zvjezdana, koja nam je poslala sliku.
- Zaposlenici svaki komad piletine dodatno vizualno provjeravaju. Sustav proizvodnje postavljen je tako da ne može propustiti komad s kojeg nije uklonjeno i najmanje pero. Svaki kupac koji posumnja u ispravnost proizvoda može zatražiti zamjenu na mjestu kupnje. Gospođi ćemo sa zadovoljstvom dostaviti proizvod po želji iz linije Gavelino, bez obzira što nismo iz fotografije mogli utvrditi da se radi o našem proizvodu - objasnili su nam iz varaždinske Vindije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • johndoe 31.03.2008.

    gospođo,netko bi bio jako sretan kad bi našao pile sa JEDNIM perom

  • entoni 29.03.2008.

    Gluposti koja glupača, joj našla je pero na krilcu,zamisli, čudo ! Zašto uopće pišete o ovakvim banalnim stvarima ?! Pišite kako da si građani priušte i jedno pileće krilce za ručak !

  • Ratkajeva 28.03.2008.

    pa mkoliko sam ja puta našla pero-šta sve ljudi neće napraviti zbog 100 kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare