To je to što me zanima!

Kupili medvjedića za 100 kuna pa otkrili da vrijedi 658.000 kn

Ryan je posumnjao da bi to mogla biti vrlo rijetka igračka izrađena u čast princeze Diane nakon njene smrti. Izrađeno je samo 100 takvih ljubičastih medvjedića...
Vidi originalni članak

Leah Rogers (20) i Ryan Flanaghan (22) primijetili su na buvljaku u mjestu Bude u Cornwallu ljubičastog medvjedića koji je netko prodavao za stotinjak kuna.

Ryan je kao bivši kolekcionar posumnjao da bi to mogla biti vrlo rijetka igračka izrađena u čast princeze Diane nakon njene smrti. Ali nije bio siguran je li medo iz prve kolekcije, čiji primjerci vrijede na stotine tisuća kuna, ili iz kasnije kolekcije s jeftinim igračkama. Leah i Ryan ipak su ga kupili za 105 kuna i kasnije su shvatili da netko takvog medvjedića prodaje na internetu za vrtoglavih 658.000 kn! 

Izrađeno je samo 100 takvih medvjedića, koji imaju ušivenu etiketu s pjesmom posvećenom princezi Diani. Leah i Rogers i sami su dali plišanca na aukciju s početnom cijenom od 310.000 kn.

- Mladima je toliko teško riješiti svoje stambeno pitanje, pa bi ovaj medo mogao biti naš blagoslov - rekla je oduševljena Leah, koja novcem planira kupiti nekretninu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • JosipaTržački 19.04.2015.

    "Kupili medvjedica za 100 kn..." malo dalje u clanku "Kupili medvjedica za 105kn..." Dajte se dogovorite vise . -.-

  • malazajebana2 19.04.2015.

    da je lijepsi razmislila bi dal bi i za 100 kupila..

  • 19.04.2015.

    ty se kolektira ali nevirujem da ce dobit cak ni blizu cijene koja se spominje u clanku.nemora znacit ako se prije proda za veliku cijenu da ce i njihov postic istu cijenu.ponekad se ista stvar proda za nista na nekoj drugoj aukciji.aukcije su nesigurne i rizicne i sve ovisi koji kolekcionari sudjeluju , za sta su zainteresirani i koliko zele platit maximum.

Komentiraj...
Vidi sve komentare