To je to što me zanima!

Kupit ću mlijeko, kruh i usput ću se pomokriti u trgovini...

Gospođa je pošla u kupovinu u trgovinu u Zagorju. No obavila je i nešto više od planiranog. Ušla je između polica, skinula hlače i pomokrila se nasred trgovine...
Vidi originalni članak

Imala je i druge opcije, zaboga, oko trgovine su kafići, uličice, grmlje... mogla je negdje oko zgrade a ne baš u trgovini vršiti nuždu, ispričala je zgranuta čitateljica.
U redakciju su nam stigle šokantne fotografije. Gospođa je pošla u kupovinu u trgovinu u Zagorju. No obavila je i nešto više od planiranog. Nesvjesna da je snimaju nadzorne kamere i misleći da je nitko ne vidi, ušla je između polica, skinula hlače i pomokrila se nasred trgovine. Potom je navukla hlače, uzela košaricu u ruke i nastavila kupovinu. Hodala je po trgovini, a zatim se i vratila u kadar kamere te bez puno živciranja zaobišla lokvu. Platila je račun i izašla iz trgovine kao da se ništa nije dogodilo.
- Nije u redu, svi smo u šoku. Kako to netko može napraviti? I što onda, ljudi koji nam prodaju hranu su to morali čistiti? - zgroženo je rekla sugovornica.
Da nije bilo drugih kupaca, možda ju nitko ne bi vidio.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • pesimista 18.08.2016.

    Gospodo komentatori, …..jeste li se zapitali da li ste i sami “gospodari svoje guzice“..???.....a pitam Vas sve ovdje prisutne, koja trgovina osim velikih trgovačkih centara ima WC i za kupce. Zašto bi itko morao ići u udaljeni kafić, grmlje, isl., a ne bi li sanitarni čvor trebao imati svaki javni objekt, kako za svoje zaposlenike, tako i ja svoje kupce ili klijentelu. ….dalje što znate o ovoj osobi, osim ovo što se plasira, njen nezgodan trenutak, koji, tko zna zbog čega je nastao, tj. zbog čega je tako postupila. Možda ta osoba ima zdravstvenih problema, ….i ne pitate li možda da li je uopće mogla odgoditi tako dugo mokrenje da nađe prigodno mjesto da to obavi, ….a pitanje da li i poznaje tu lokaciju, …..a u trgovini u kojoj god ulazite ne možete obaviti nuždu, ako Vas pritisne PROVJERENO…..nego brže bolje ispituj i traži neko prigodno mjesto gdje se to može obaviti. ……I licemjerno od svih koji bi htijeli vidjeti lice te osobe i ismijavaju je u nezgodnom trenutku, …. Znam, zlobno je od mene ,… ali bi poželio svim ovim zluradim komentatorima, …da to i oni sami takovoga što dožive. Lp.

  • Britvaa 18.08.2016.

    Pa daj me nemoj j... A Bože a gdje si. Ovo nisu istine.

  • Živjela cenzura! 17.08.2016.

    Pa ako je vađenje gole sise i dojenje na javnom mjestu prirodno, isto tako je i pišanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare