To je to što me zanima!

Kurikularna reforma: Stručnoj skupini nude produljenje rada

Ministarstvo računa i na angažman članova ERS-a koji će, kao što su i najavili, svojim savjetima i konstruktivnim prijedlozima pomoći u daljnjem provođenju kurikularne reforme
Vidi originalni članak

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta na čelu s ministrom Predragom Šustarom nastavlja s aktivnostima vezanim uz kurikularnu reformu s ciljem postizanja nacionalnoga konsenzusa oko reforme školstva, a na svojim službenim stranicama su objavili priopćenje. 

- Ministarstvo je stoga 47-orici članova SRS-a ponudilo produljenje rada na Cjelovitoj kurikularnoj reformi, na temelju Sporazuma odnosno Odluke o imenovanju.  Nadalje, Ministarstvo računa i na angažman i suradnju ostalih članova SRS-a u skladu s Odlukom o pravima i dužnostima sudionika provođenja stručne rasprave i javnog savjetovanja od 1. travnja 2016. godine, kao i na angažman vrsnih odgojno-obrazovnih radnika te cijenjenih članova iz redova akademske zajednice i djelatnika agencija u sustavu. Jednako tako, Ministarstvo računa i na angažman članova ERS-a koji će, kao što su i najavili, svojim savjetima i konstruktivnim prijedlozima pomoći u daljnjem provođenju kurikularne reforme - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kerplunk 15.06.2016.

    Kukuriku reforma u slici - http://tinyurl.com/kukuriku-reforma

  • MladenM. 15.06.2016.

    Od sutra ni Vlade ni ministra NEMA.

  • Dosta! 14.06.2016.

    Ministre:Poslije svega što se ovih dana događalo,nitko vas više i to s pravom ne shvaća ozbiljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare