To je to što me zanima!

Kuščević ljut, jer je procurila priča o njegovim puškama

Riječ je o samostrelu, puškama Marrochi i Winchester, poluautomatskim puškama Browing i Beretta i još stotinjak komada streljiva. Sve mu je oduzeto u rujnu prošle godine
Vidi originalni članak

Lovro Kuščević je jako ljut što je priča o njegovim puškama i samostrelu došla u javnost.

Kuščević je naime napisao pritužbu glavnom ravnatelju policije i tražio da mu vrate četiri puške i samostrel, koje su mu oduzete u akcijama koje se provode protiv njega.

- Pitam se kako je, i odakle, kompletan sadržaj moje pritužbe glavnom ravnatelju policije dospio u medije. Očekujem da će se o tome provesti istraga u policiji, utvrditi tko je odgovoran i da će onaj tko je sadržaj moje pritužbe učinio dostupnim javnosti za to biti sankcioniran - kazao je Lovro Kuščević, piše Jutarnji list i dodaje da nije ljut na medije, nego zato jer je netko iz policije pustio njegovu pritužbu van.

STRASTVENI LOVAC Kuščeviću oduzeli četiri puške i samostrel: 'Očekujem ih nazad'

Kuščević je ravnatelju policije napisao da se njegovo lovačko oružje, za koje ima sve potrebne dozvole, drži nezakonito i tražio da mu se vrati.

Riječ je o samostrelu, puškama Marrochi i Winchester, poluautomatskim puškama Browing i Beretta i još stotinjak komada streljiva. Sve mu je oduzeto u rujnu prošle godine.

- Nije lov samo ubijanje. To ja volim i zbog sporta, zbog gađanja meta, znate? Malo vježbe, malo streljane, nije samo za ubijanje - kazao nam je Lovro Kuščević.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Major Gašpar 19.01.2020.

    Jel jako ili mnogo ljut ?

  • ajetodoo 19.01.2020.

    Pa nek uzme pušku i riješi problem.

  • Josipa R 19.01.2020.

    Puške je kupio još u srednjoj školi od zarade branja lavande.

Komentiraj...
Vidi sve komentare