News

Komentari 28

Kuščević ljut, jer je procurila priča o njegovim puškama

Kuščević ljut, jer je procurila priča o njegovim puškama

Riječ je o samostrelu, puškama Marrochi i Winchester, poluautomatskim puškama Browing i Beretta i još stotinjak komada streljiva. Sve mu je oduzeto u rujnu prošle godine

Lovro Kuščević je jako ljut što je priča o njegovim puškama i samostrelu došla u javnost.

Kuščević je naime napisao pritužbu glavnom ravnatelju policije i tražio da mu vrate četiri puške i samostrel, koje su mu oduzete u akcijama koje se provode protiv njega.

- Pitam se kako je, i odakle, kompletan sadržaj moje pritužbe glavnom ravnatelju policije dospio u medije. Očekujem da će se o tome provesti istraga u policiji, utvrditi tko je odgovoran i da će onaj tko je sadržaj moje pritužbe učinio dostupnim javnosti za to biti sankcioniran - kazao je Lovro Kuščević, piše Jutarnji list i dodaje da nije ljut na medije, nego zato jer je netko iz policije pustio njegovu pritužbu van.

Kuščević je ravnatelju policije napisao da se njegovo lovačko oružje, za koje ima sve potrebne dozvole, drži nezakonito i tražio da mu se vrati.

Riječ je o samostrelu, puškama Marrochi i Winchester, poluautomatskim puškama Browing i Beretta i još stotinjak komada streljiva. Sve mu je oduzeto u rujnu prošle godine.

- Nije lov samo ubijanje. To ja volim i zbog sporta, zbog gađanja meta, znate? Malo vježbe, malo streljane, nije samo za ubijanje - kazao nam je Lovro Kuščević.

Najčitaniji članci