To je to što me zanima!

Kuščević o gostovanju Kordića: 'On je odslužio svoju kaznu...'

Nema ga nitko pravo prozivati jer je odslužio kaznu. Dao je svoj doprinos u Domovinskom ratu, a očito je i pogriješio. To što je pogriješio je i platio, rekao je ministar Kuščević o Dariju Kordiću
Vidi originalni članak

Ministar uprave Lovro Kuščević komentirao je u četvrtak prije sjednice Vlade priopćenje Državnog odvjetništva (DORH) u kojem navode da informacije u slučaju elitne prostitucije nisu curile preko HDZ-ova Milijana Brkića. 

- Nekada hrvatska javnost voli na temelju špekulacija i kuloara optužiti, ali to nije dobro - rekao je Kuščević i dodao da nije imao razloga sumnjati ni u koga, a najmanje u Brkića jer su stranački prijatelji. 

VIDEO: DOK JE DAVAO IZJAVU 'A kaj taj se*e?': Nezadovoljna gospođa je 'uletjela' Kuščeviću

Obzirom da se bliže izbori za Europski parlament, a HDZ još nije sastavio listu, Kuščević je potvrdio da stranačka tijela trenutno analiziraju sva imena koja su predložena i da će uskoro "usuglasiti listu". 

Što se tiče kandidata, Kuščević tvrdi da su na će na listi biti "kombinacija mladih i iskusnih ljudi", a svi su iz HDZ-a. Naglasio je i da će sve biti poznato u petak, kao i njihov moto koji, kako kaže, poziva na "mladost i bolju budućnost". 

MIRANDO MRSIĆ: 'Užasnut sam time što je ratni zločinac govorio studentima'

Ministar je komentirao i gostovanje Darija Kordića u studentskom domu "Stjepan Radić" u Zagrebu. Istaknuo je da se podrazumijeva da je netko slobodan kad je odslužio svoju kaznu. 

- U pravu postoji institucija koja smatra da kad je netko odslužio svoju kaznu da ga nitko nema pravo prozivati. Dao je svoj doprinos u Domovinskom ratu, a očito je i pogriješio. To što je pogriješio je i platio - rekao je Kuščević. Na pitanje može li Kordić biti uzor studentima, Kuščević je kazao da to trebaju pitati organizatore predavanje. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Marun 04.04.2019.

    Ratni zločinac je ratni zločinac bez obzira što je izašao iz zatvora. Taj bi trebao bježati od crkve ka vrag od križa. A i crkva da ima morala ogradila bi se od takvih zločinaca.

  • stari mudrac 04.04.2019.

    ministre, ovakvu bedastoću teško da ću ponovo ćuti! to moraš patentirati.

  • svanuće 04.04.2019.

    Pa Kuščeviću ako je i od tebe previše je ,onaj koji je ubijao civile ,koji je ubijao nevine na svojim rukama nosi njihovu krv doživotno,pa daj zatomi malo tu bahatost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare