To je to što me zanima!

'Kutija je bila prazna. Nitko nije toliko neodgovoran da bi sjedio na tako osjetljivom cjepivu'

Fotografiju na kojoj Capak sjedi na paketu cjepiva su, nakon što je izazvala lavinu kritika na društvenim mrežama, maknuli iz članka na stranicama HZJZ-a...
Vidi originalni članak

Fotografiju Capaka koji sjedi na kutiji u kojoj je stiglo cjepivo HZJZ je maknuo iz članka na svojim internetskim stranicama

- Gospodin Capak sjedio je na praznoj kutiji. Nitko nije toliko neodgovoran  da bi sjedio na tako osjetljivom cjepivu koje je najvažnija stvar u državi - kazala je to pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Marija Bubaš odgovarajući na pitanje o fotografiji koja je uzbunila javnost, prenosi RTL. 

Na toj fotografiji, koju je objavio HZJZ u vijesti o dolasku prvih doza cjepiva protiv korona virusa u Hrvatsku, ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak sjedi na kutiji u kojoj su cjepiva bila pakirana. 

No, zanimljivo je i da su tu fotografiju, nakon što je izazvala lavinu kritika na društvenim mrežama, maknuli iz članka na stranicama HZJZ-a. 

Reagirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor.

IZAZVAO LAVINU REAKCIJA Svi komentiraju Capakovo sjedenje na kutiji s cjepivom, HZJZ naknadno uklonio slike

- Nije viđeno u ostalih 26 država EU da glavni epidemiolozi sjede na kutijama cjepiva. Jer se tako neće izleći nove doze - napisala je Kosor u samo jednom od komentara fotografije koje su preplavile društvene mreže. 

Podsjetimo, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Krunoslav Capak, s koordinatorima distribucije, dočekao je su u subotu u 6 sati prvih 9750 doza cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer-BioNTech.

Idi na 24sata

Komentari 277

  • 27.12.2020.

    Capak šaljivdžija...

  • nori 🖖 27.12.2020.

    Prazna kutija ili nečija glava

  • savia 26.12.2020.

    Nije obrazlozenje uvjerljivo.To su stiroporske kutije oblozene kartonskom kutijom .To je tzv bel pakiranje.Unutra su bocice zapakirane opet u manjim stiropor kutijicama.Bel kutije se ne otvaraju prije upotrebe negu se skladiste u bel paketima.Prethodni komentator je dobro zapazio .Prazan karton ne moze izdrzati tezinu gosp.Capaka.Onako od oka on ima preko 90 kg. Bolje da se nije oglasavao.Ovako se postavlja pitanje pravilnog i propisnog skladistenjs.Koliko dugo smije vaccina stajati na sobnoj tempersturi.Po tome bi ta vaccina bila neupotrebljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare