To je to što me zanima!

Kvar: Željeznički promet u Zagrebu tri sata bio u prekidu

Iz HŽ Infrastrukture su rekli da je na Borongaju stradao signalni svjetlosni blok, uređaj kojim se regulira promet vlakova. Uređaj je ostao bez električne energije
Vidi originalni članak

Mnoštvo građana koji redovito putuju na relaciji Sesvete-Glavni kolodvor u Zagrebu, ostali su u srijedu od 16.30 do 19.15 bez prijevoza zbog velikog kvara na željeznici. Iz HŽ Infrastrukture objasnili su nam da je na Borongaju stradao signalni svjetlosni blok, uređaj kojim se regulira promet vlakova. Uređaj je ostao bez električne energije, za što su dežurne ekipe HŽ Infrastrukture prvotno mislile da je posljedica vrućine, no kasnije se ispostavilo da je kvar nastao na neki drugi način. Nakon tri sata "hrvanja" s tehnikom, radnici HŽ-a popravili su nastalu štetu. Odgovorni iz HŽ Infrastrukture putnicima se ispričavaju zbog nastalih neugodnosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SveUSvemu 23.07.2015.

    Koliko možete biti nesposobni i bedasti kada niste u stanju na web stranicu Putničkog prijevoza odmah staviti ovakvu obavijest o kašnjenju? Jer da jeste, mnogi od nas bismo i puno ranije počeli tražiti alternativu. Čovjek je bio na mjesecu prije 50 godina, a vi niste u stanju organizirati zamjenski prijevoz za ljude koji su vam uslugu prijevoza platili! Za vas su putnici nužno zlo jer smatrate da ste sami sebi svrha. A zapravo ste jedna velika sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare