To je to što me zanima!

Kvarili su Mercedese kako bi dobili pilule za potenciju

Državno odvjetništvo u njemačkom Stuttgartu istražuje nekoliko radnika Mercedosove tvornice. Sumnjaju kako su namjerno kvarili automobile...
Vidi originalni članak

Zaposlenici u tvornici Mercedes-Benza u Sindelfingenu u Njemačkoj su pod istragom za namjernu proizvodnju neispravnih automobila, objavio je u nedjelju tužitelj. Nekoliko radnika u Daimlerovoj tvornici sumnjiče da su grebali vozila, odvrtali matice i špricali tekućinu u vodove kočnica kako bi vanjska tvrtka za popravke bila pozvana da ih popravi. Osumnjičeni, zaposleni u odjelu za kontrolu kvalitete, su za ono što su činili, kako je izviješteno, bili dobro nagrađeni. Tvrtka za popravke davala im je skupe boravke u hotelima, ulaznice za mjuzikle, sezonske ulaznice za nogometne ulaznice, jeftine testne automobile te sredstva za povećanje potencije. Štetu su napravili Mercedesovim tvrtkama dostavljačima automobila, koje su morale plaćati sve naknadne popravke. Morali su platiti više milijuna eura za popravke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikica-keko 17.11.2008.

    i sad kupiš dobar merc i daš hrpu love a on pokvaren i to zbog kretena kojima je do zezancije i koji se zaje..... s poslom kojeg bi svatko želio radit . riječ kreteni je blaga riječ.

  • Glavni frajer 17.11.2008.

    Slažem se s god of war, ovaj posao je SAN skoro svakog muškarca, a ovi idoti za šaku poklona sve to profučkali, ko ih jebe...

  • god of war 17.11.2008.

    da...ali nije tebi npr idealan tip posdla,dobiješ najnovije modele,testiraš ih,firma plaća sve..znači,na tebi je eto da koju vidu zašarafiš,uprljaš zera ruke tj prste,i to je to??? hmm..ljerane moj,odi na omču odmah ili odi na bauštelu,možda je to za tebe:)))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare