To je to što me zanima!

Labinskom šerifu su draži konji i pištolji nego žene

Euro Laube, nekadašnji svjetski putnik koji je radio sve i svašta, sad jedva preživljava. U starom Labinu već 13 godina Euro živi bez vode i struje
Vidi originalni članak

Rodio sam se kao šerif, to je moje zanimanje i sav moj život. Moj zadatak je da čuvam i pazim na sve što se događa u našem Labinu, priča labinska živuća legenda Euro Laube (64), federalni šerif Grada Labina dok s revolverom o boku ledenim pogledom ispod oboda kaubojskog šešira motri prolaznike. Euro, nekadašnji svjetski putnik koji je radio sve i svašta, sad jedva preživljava. U starom Labinu u trošnoj kućici „šerif“ već 13 godina živi sam bez struje i vode. Kod doktora nikad nije bio ali se plaši što će biti ako se razboli. S Portorikankom Elvom se prije 44 godine u Americi razišao dan prije vjenčanja.
- Moja kaubojska krv nije mi dala da se ženim. Pištolj i konje volim više od žena. Oni me još nikad nisu iznevjerili. Svo moje bogatstvo su mojih 20 pištolja, 12 pari čizama, 14 kaubojskih šešira, i 10 različitih uniformi a najdraže mi je ona Titova - priča Euro.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • slaven199 07.03.2010.

    20 pištolja?? Zanimljivo.. Baš se pitam kako je uspio dobit dozvolje za svih 20 pištolja.

  • be yourself 07.03.2010.

    Ne čudi me da nema struju i vodu. U ovoj državi ako imaš struju i vodu, onda si uspio.

  • AmStaffSb 07.03.2010.

    haha...voli više pištolje i konje od žena......hahahaha....vjerovatno ima mali \"pištolj\" pa ne voli žene....pa su mu revolveri draži........nema ništa bolje od žena..... ;))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare