To je to što me zanima!

Labudu ozlijedio krilo i pao obitelji u dvorište oko kuće

SLOMIO KRILO: Labudu je veterinar morao amputirati krilo. Nakon oporavka pustit će ga u prirodu pokraj rijeke Mrežnice kod Duge Rese
Vidi originalni članak

U dvorište obiteljske kuće na Staroj cesti u Dugoj Resi pao je labud i teško se ozlijedio. Mještani su vidjeli kako je prvo pao na krov kuće, a potom u dvorište. Htjeli su mu pomoći, ali labud nikomu nije dopustio da mu se približi pa su pozvali policiju i dežurnoga dugoreškog veterinara.
- Riječ je o mladom labudu, težak je oko sedam kilograma. Pri padu je teško ozlijedio krilo, kost je smrskana na tri mjesta te nije bilo drugog izbora nego mu amputirati krilo. S obzirom  na to da je kost slomljena, pretpostavljam kako je naišao na neku zapreku koja je prouzročila lom, a zatim i pad. Operacija je dobro prošla i labud je još mamuran od narkoze. Kako bez krila više neće moći letjeti, labud će dalje moći normalno živjeti u prirodi. Još će danas ostati u veterinarskoj postaji da se dobro razbudi i odmori, a već sutra pustit ćemo ga u prirodu pokraj Mrežnice - rekao je vetarinar Dražen Radočaj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • odb 21.09.2009.

    mmmmmmm...valjalo bi to na gradele

  • ANGEL 007 21.09.2009.

    bas mi je drago to ga je ta familija odnjela veterinaru ipomogla da ostane na zivotu,ipak ima jos ljudi sa srcem u grudima,jedan veliki pozdrav familiji i brz ozdravak labudu(jako fina pticica)ljep pozdrav angel007

  • gladijator 21.09.2009.

    ovo je pre tužno! ne može letjeti ni braniti se! žao mi je labuda! oni vole i imaju jednog partnera cijeli život. tko zna da li ovaj labud ima partnera i da li će ga imati! sve u svemu ova vijest me bacila u bed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare