To je to što me zanima!

Novo ministarstvo demografije odlazi u ruke Ladislava Ilčića?

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić mogao bi dobiti novo Ministarstvo obitelji, useljeništva i demografske obnove. Naravno, ako se napravi reorganizacija Vlade
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić mogao bi dobiti novo Ministarstvo obitelji, useljeništva i demografske obnove. Naravno, ako se, kako su najavili HDZ i Most, u idućih šest mjeseci napravi reorganizacija Vlade, doznaje Jutarnji list.

Plan je smanjiti broj ministarstava s 20 na 17 plus formirati jedno novo, a to novo razmišljamo prepustiti Hrastu - potvrdio je istaknuti član Domoljubne koalicije. 

Kaže da još uvijek nije definirano hoće li Ilčić biti ministar ili će obnašati neku drugu važnu funkciju u tom ministarstvu. 

I u Hrastu su zainteresirani za taj resor, a čak i ako Ilčić ne bude ministar imat će jaku vezu s tim resorom.

'Multikulturalnost je mrtva, trebamo bodljikavu žicu'

Podsjetimo, Ladislav Ilćić veliku buru u javnosti izazvao je prije nešto više od mjesec dana kada je na N1 televiziji zazivao bodljikavu žicu na hrvatskoj granici, hvalio Orbanove metode borbe s izbjegličkom krizom i izjavio:

- Između muslimana i Hrvata razlika je velika. U radnim navikama, u odnosu na život, idealima, prema ženama... Mi smo različiti. Jednako smo vrijedni, ali smo različiti. Multikulturalnost je mrtva, to je rekla i Angela Merkel. Države moraju razmišljati o svom identitetu. Ja sam u svakom slučaju spreman da se onim ljudima kojima je život ugrožen da se njima pomogne. Kad se uspostave normalni uvjeti života onda će se oni tamo vratiti, ali da je to tako oni bi išli i u druge države - rekao je Ilčić.

Šef Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko tada se branio kako to nije stav koalicije i kako mora utvrditi o čemu je tu zapravo riječ.

'Nikad nisam masturbirao'

Ilčić je i prije nekoliko godina izazivao reakcije, posebice u raspravama oko uvođenja zdravstvenog odgoja u škole i pravima LGBT osoba. Zastupao je vrlo konzervativne stavove, ali ono što javnost najviše pamti njegova je izjava o masturbaciji: 

- Riskirat ću i reći da nikad nisam masturbirao. Neki će misliti da sam luđak, ali mislim da zbog toga nisam freak. Osjećam se kao normalna i zdrava osoba zbog toga.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • salaso 14.01.2016.

    Bolje da su napravili ministarstvo stalne revizije ostalih ministrastava...tvrdim da se bar 1/3 hrvatskog proračuna doslovno baci ili ukrade...da nam gospodarstvo i industrija funkcioniraju kako treba, ne bi imali negativan prirast stanovništva..stoga gospodo poradite na standardu...bit će više i djece...

  • bajica1009 13.01.2016.

    Ministar koji će dobrog donijeti samo neznam kome, Markički ??????????

  • Hrvat300 13.01.2016.

    Sad bude kazna za masturbiranje 500 kuna a za provedbu će da osnuje specijalnu policijsku postrojbu zvanu MUDO koja će da nadzire provedbu toga.Također će da provjeravaju da li pravilno vodite ljubav doma,a ako ne oni će da vam pokažu kako se to radi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare