Obavijesti

News

Komentari 194

Novo ministarstvo demografije odlazi u ruke Ladislava Ilčića?

Novo ministarstvo demografije odlazi u ruke  Ladislava Ilčića?
1

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić mogao bi dobiti novo Ministarstvo obitelji, useljeništva i demografske obnove. Naravno, ako se napravi reorganizacija Vlade

VIDEO

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić mogao bi dobiti novo Ministarstvo obitelji, useljeništva i demografske obnove. Naravno, ako se, kako su najavili HDZ i Most, u idućih šest mjeseci napravi reorganizacija Vlade, doznaje Jutarnji list.

Plan je smanjiti broj ministarstava s 20 na 17 plus formirati jedno novo, a to novo razmišljamo prepustiti Hrastu - potvrdio je istaknuti član Domoljubne koalicije. 

Kaže da još uvijek nije definirano hoće li Ilčić biti ministar ili će obnašati neku drugu važnu funkciju u tom ministarstvu. 

I u Hrastu su zainteresirani za taj resor, a čak i ako Ilčić ne bude ministar imat će jaku vezu s tim resorom.

'Multikulturalnost je mrtva, trebamo bodljikavu žicu'

Podsjetimo, Ladislav Ilćić veliku buru u javnosti izazvao je prije nešto više od mjesec dana kada je na N1 televiziji zazivao bodljikavu žicu na hrvatskoj granici, hvalio Orbanove metode borbe s izbjegličkom krizom i izjavio:

- Između muslimana i Hrvata razlika je velika. U radnim navikama, u odnosu na život, idealima, prema ženama... Mi smo različiti. Jednako smo vrijedni, ali smo različiti. Multikulturalnost je mrtva, to je rekla i Angela Merkel. Države moraju razmišljati o svom identitetu. Ja sam u svakom slučaju spreman da se onim ljudima kojima je život ugrožen da se njima pomogne. Kad se uspostave normalni uvjeti života onda će se oni tamo vratiti, ali da je to tako oni bi išli i u druge države - rekao je Ilčić.

Šef Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko tada se branio kako to nije stav koalicije i kako mora utvrditi o čemu je tu zapravo riječ.

'Nikad nisam masturbirao'

Ilčić je i prije nekoliko godina izazivao reakcije, posebice u raspravama oko uvođenja zdravstvenog odgoja u škole i pravima LGBT osoba. Zastupao je vrlo konzervativne stavove, ali ono što javnost najviše pamti njegova je izjava o masturbaciji: 

- Riskirat ću i reći da nikad nisam masturbirao. Neki će misliti da sam luđak, ali mislim da zbog toga nisam freak. Osjećam se kao normalna i zdrava osoba zbog toga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C