To je to što me zanima!

Zgrnula bogatstvo: Lagala da ima rak na mozgu i leukemiju

Terri (23) majka je troje djece, a prošle godine je rekla kako ima tumor, rak i leukemiju. Njen muž nije znao da je lagala te je prikupljao sredstva za liječenje
Vidi originalni članak

Terri Edkins (23) iz Lincolnshirea u Velikoj Britaniji uvjerila je muža, djecu i prijatelje kako ima tumor na mozgu i da joj je preostalo još šest mjeseci života. Njen suprug Lawrence (24) organizirao je dobrotvorne akcije kako bi prikupio 215.000 kuna koliko joj je bilo potrebno za liječenje u SAD-u. Par, koji ima troje djece, zbog njenog stanja se vjenčao u listopadu prošle godine nakon što je svoje bližnje obavijestila o bolesti. Tada im je rekla kako su joj dijagnosticirali još i rak kostiju te leukemiju. Sada je tuže za obmanu jer je laganjem o bolesti sakupila stotine tisuća kuna raznim akcijama, među kojima je i nogometna utakmica koju je organizirao njen svekar. 

- Da nisam udana i da nemam djecu vjerojatno bih već bila odustala. Liječnici su mi dijagnosticirali bolest prije godinu dana i prognozirali mi još šest mjeseci života, ali još sam tu. Drago mi je da su moja djeca još premlada kako bi shvatila da sam teško bolesna - tvrdila je Terri. 

Nedavno su je optužili za prevaru,a tada je objavila kako je četvrti put trudna, što je objavila i na Facebooku. Par je dobio nekoliko prijetnji nakon što su procurile informacije da je čitavo vrijeme lagala svima. Svekrva Susan Gibbs (61) šokirana je situacijom te je istaknula kako ne može vjerovati da je Terri sve uspjela uvjeriti o bolestima. Dodala je kako nije ni odlazila na kemoterapije već bi vrijeme provodila pred bolnicom. Susan ističe kako njen sin nije znao ništa o lažima. Kaže kako su on i Terri još skupa, ali razmišlja o tome da je ostavi. Sljedećeg mjeseca će Terri suditi za obmanu jer su je tužile bolnice i trgovački lanci koji su dali donacije za njeno liječenje, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • aschatria 08.12.2010.

    Ima na svijetu i goreg zla; meni svako malo dolaze prosjaci na vrata, zadnji put sam lansirala i smrznuto pile nekoj ženi s djetetom, jer nije imala jesti; juče sam je vidjela u Brodokomercu natrpala kolica. Nisam joj riječi rekla jer su je pred ulazom čekala djeca, ukupno petoro. Što da joj kažeš... Snašla se , svaka čast. Tako i ovo, ako je gluma skidam joj kapu, djecu si je osigurala. A što je to išta drukčije od male što maše " šerpom" na tezgi i krešti " ljubavi moja.." i glumi visinu, i opet joj se plati za tu glupost. Pa i ovo je onda isti vrag, a i ove humanitare akcije "zgrni kunu..." za malu siročad, a ono siročad od 120 kila ; Ne kažem da ne treba davati u humanitare svrhe al' dobro bi bilo davati u provjerene svrhe. A što se tiče ove žene, ma ona je žrtveno jare, vjerujem da su zaista SVI u tome :)

  • Prva Proleterska_1 07.12.2010.

    Pa šta se ćudite. I na ovom portalu mole za pomoć nećemu što se pomoći ne može. To vam je isto. Prevareni ste u oba slućaja!

  • PrincessPeach 06.12.2010.

    a da ti nisi boga otjerao od sebe pa se čudiš što ti ne pomaže ''tko zaiska dat će mu se''

Komentiraj...
Vidi sve komentare