To je to što me zanima!

Lančani sudar u Pribislavcu: Troje ljudi je teško ozlijeđeno

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 16.15 sati u Pribislavcu ozlijeđene su četiri osobe, od kojih tri teško, priopćili su iz Međimurske policije.
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 16.15 sati u Pribislavcu ozlijeđene su četiri osobe, od kojih tri teško, priopćili su iz Međimurske policije.

Nesreću je prouzročila 41-godišnja vozačica Chevrolet Sparka, čakovečkih registarskih oznaka, koja se kretala prema Čakovcu. Ona je na ravnom dijelu ceste, i iz nepoznatih razloga na suprotnu prometnu traku, i vozilom udarila bočnu stranu Škode Fabija, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 25-godišnjak. Od siline udarca oba automobila su sletjela van ceste.Chevrolet je udario u parkirani Renault Clio, koji je odbačen na parkiranu Mazdu 323. Na Clio je naletjela i Škoda. Sva su vozila čakovečkih registarskih oznaka.

Svi ozlijeđeni su prevezeni u Županijsku bolnicu u Čakovcu, a na daljnjem liječenju je uz vozačicu Chevroleta zadržane i dvije putnice stare u dobi od 60 i 48 godina zbog teških ozljeda, dok je vozač Škode lakše ozlijeđen.

Policija će protiv vozačice Chevroleta podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • najiram 10 11.10.2016.

    cijeli problem što sva motorna vozila lete...i tu je najveći problem treba pod hitno prizemljiti sva motorna vozila da ne mogu letjeti...i tada če kočnice imati ućinka...ovako svjedoci smo svcakodnevnog letenja vozila i slijetanja pored ceste slijetanja u kanale....podlitanja pod kamione...zato treba urediti zakonom da motorna vozila koja su namjenjena vožnji po cestama i voze se po cestama...neznam što rade stanice za tehnički pregled i ne poduznu nešto protiv vozila koja dolaze na tehnički a imaju mogučnost letenja....treba ih preusmjeriti na pregleda letećih vozila gdje pregledavaju i ispituju tehničku ispravnost letećih vozila...

  • ivanunited 10.10.2016.

    Brzina,neiskustvo,loše prometnice,nikakva prometna kultura...bojim se da ćemo svakim danom imat sve više ovakvih članaka a zima nije još ni blizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare