To je to što me zanima!

Laptalo: Ošišao sam kosu i valjda mi je donijelo sreću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ošišao sam se jer kolumbijska mafija ima dugu kosu, a balkanska mafija kratku kosu, našalio se kapetan Kristo Laptalo po dolasku u zračnu luku
Vidi originalni članak

Kapetan Kristo Laptalo, kojeg je grčki sud u Patrasu oslobodio optužbe za krijumčarenje kokaina, s obitelji je u subotu oko podneva doputovao u Zagreb. Nakon 16 mjeseci robije putnici u zagrebačkoj zračnoj luci kapetana su dočekali velikim pljeskom. U 14.30 sati sjeo je na avion za Dubrovnik. Tamo mu sugrađani pripremaju veliku proslavu dobrodošlice.
Kapetan je rekao da njegova oslobađajuća presuda ništa ne znači ako se ne promijene neke konvencije.
- Ako to bude pomoglo drugim pomorcima, zadovoljan sam. To je poruka za sve hrvatske pomorce. Svaki je mogao to doživjeti. Više su zaštićeni sjeverni medvjedi nego pomorci - rekao je kapetan Laptalo. Požalio se da se u grčkom zatvoru razbolio, da ima visok tlak i da slabije čuje.
- Bez zatvorenika u ćeliji ne bih mogao izdržati. Njima ide najveća zasluga. Oni su 'pročitali’ da sam nevin, Samo im mogu zahvaliti - rekao je kapetan. Kazao je i da je sve oprostio Grcima i novinaru Ivanu Zvonimiru Čičku.
- Nemam namjeru ne oprostiti jer to znači da vi na leđima nosite sve grijehe te osobe - rekao je napokon slobodni kapetan. Najveću nepravdu mu je nanio policajac koji je na brodu sastavio zapisnik. Priznao je kako mu je u zatvoru hrana bila najlakši dio jer je kao pomorac navikao na svakakvu hranu. Topla voda u zatvoru je bila luksuz.
- Nakon što bi otvorili toplu vodu, svi su trčali prema tuševima. I ja sam jedanput pokušao, ali sam se poskliznuo i slomio tri zuba pa sam odustao - prisjetio se Laptalo gorkih zatvorskih dana.
- Ošišao sam se jer kolumbijska mafija ima dugu kosu, a balkanska mafija kratku pa sam htio biti nešto između. Možda mi je to donijelo sreću na drugostupanjskom sudu - našalio se Laptalo. Iako neće tužiti Grčku, kompanija u kojoj je bio zaposlen mogla bi tražiti naknadu štete. Cijelo vrijeme dok je bio u zatvoru, Laptalo je dobivao punu plaću kao da plovi.
- Mislila sam da ćemo oboje zauvijek ostati u Grčkoj. O povratku na more još ćemo vidjeti, ali kći je rekla da ge ne pušta dalje od Lokruma - izjavila je Laptalova žena Lidija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • fuj_rina 01.12.2008.

    Iz dana u dan onaj tko ode na komentare može da pročita komentare od pici i da zaključi ništa drugo nego da je jako sjebana.Pljuje po ljudima koji imaju mišljenje drugačije od njenog,a kad nju iskomentiraju sere o bontonu.Šta bonton ima sa našim komentarima i šta je bonton za nju?Bitno je da visi na komentarima i sere li sere.Riga mi se od nje.

  • teuta 30.11.2008.

    ova pici ili ovaj ne propusta da pljune na covjeka. ne kuzim koji je motiv ili j ebitno samo da se nekog oblati, isto kao sto je blatio onaj sugavi cicak. pa kaj je vama ljudi. znate li kako je kad vam zivot ovisi o necijoj odluci, obicno zavisi o necijoj bezumnoj odluci. hvala bogu da je ovdje razum prevladao. napatio se,a li sd j eslobodan i s punim pravom neka uziva u zivotu.

  • buba88 30.11.2008.

    da su tvoga cacu zatvroili, znao/la bi zasto

Komentiraj...
Vidi sve komentare