To je to što me zanima!

Laž: Žena (34) izmislila da će uskoro roditi 12 beba!

A. F. (34) pobjegla je skupa s navodnim mužem nakon što je ministarstvo zdravstva razotkrilo kako ona vjerojatno nikad nije ni bila trudna
Vidi originalni članak

A.F. (34) iz Tunisa koja je tvrdila da uskoro treba roditi 12 beba je psihički bolesna te najvjerojatnije nikad nije bila trudna, priopćilo je ministarstvo zdravstva u Tunisu, a prenosi Daily Mail.
- Ispitali smo ju i čini se da je sve to samo njena mašta. Tvrdi da je u devetom mjesecu trudnoće i da čeka šest curica i šest dječaka, no ništa ni na njenom fizičkom izgledu ne pokazuje da je trudna. Odbila je medicinska testiranja te se skriva, ne možemo ju kontaktirati - rekao je glasnogovornik ministarstva. Jedini liječnik u lokalnoj bolnici u Gafsi, također je rekao da žena vjerojatno sve izmišlja te da kod njega nikad nije bila na kontroli. Marwan, koji se medijima predstavio muž od A.F., unajmio je odvjetnika da se pozabavi s medijskim propitkivanjima. I on je nestao. Žena, učiteljica arapskog, je rekla da je zatrudnila umjetnom oplodnjom nakon dva spontana pobačaja i da je presretna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • schulle 19.08.2009.

    ko napravi 12 beba nek ga i meni stavi:)

  • direktor 19.08.2009.

    pa jel vi novinari šta provjerite kad stavljate u novine??? kroz tjedan dana jedna vijest se promijeni 7 puta

  • Pichlyk 19.08.2009.

    Pa kažem ja da nisu normalne sve one koje se bezgranićno pumpaju umjetnim oplodnja kako bi dobile što više beba, a ova još i laže. Mislim, ne može vjerovat. Još malo pa će se natjecat koja će više beba nosit u trbuhu. Tragi-komično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare