To je to što me zanima!

Lažirala svjedodžbu da bi se u školi zaposlila kao kuharica

Sumnja se da je nabavila krivotvorenu svjedodžbu o završnom ispitu srednje škole u Zagrebu, kojom se potvrđuje da je stekla zanimanje samostalnog kuhara. Tom se svjedodžbom zaposlila u osnovnoj školi
Vidi originalni članak

Ženu (44) čeka kaznena prijava zbog lažiranja svjedodžbe, objavila je u četvrtak varaždinska policija.

Kako se navodi, policajci iz Novog Marofa dovršili su istraživanje nad ženom zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave. Sumnja se da je nabavila krivotvorenu svjedodžbu o završnom ispitu srednje škole u Zagrebu, kojom se potvrđuje da je stekla zanimanje samostalnog kuhara. 

Tu je svjedodžbu koristila za zaposlenje u osnovnoj školi na radnom mjestu kuharice, gdje je radila od 2017. godine do ožujka ove godine, kad joj je zbog lažne svjedodžbe i prekinut radni odnos. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • xnet0822 16.07.2020.

    Tako je i onaj "predsjednik" M&K kluba Radošić kupio "diplomu" da je završio FER, a u stvari je završio samo 2 razreda osnovne škole, ostalo je vrijeme "školovanja" proveo čuvajući ovce i svinje na pašnjaku !

  • urnebes 16.07.2020.

    ako ne znaš izračunat kvadraturu kruga, kako možeš očekivat da ćeš napravit ukusnu sarmu, nema šanse.

  • Usora1 16.07.2020.

    "nabavila krivotvorenu svjedodžbu o završnom ispitu srednje škole u Zagrebu" ??? ma nemoguce, to mora da je lazirano u bosni. koja je to logika, ako je znala kuhati i na to nije bilo primjedbi koji vrag ce joj svjedodzba. eto vam primjer u saboru i vladi, sve vss a nesposobnjakovici i stetocine da ih svijecom traziti treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare