To je to što me zanima!

Pokušao oteti avion lažnom bombom, putnik sjeo na njega

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Turčin Cuma Yasar pokušao je ući u pilotsku kabinu na letu s 59 putnika iz Osla za Istanbul. Putnici su ga svladali, a jedan je sjedio na njemu dok nisu sletjeli...
Vidi originalni članak

Putnici na avionu Boeing 737-800 aviokompanije Turkish Airlines iz Osla za Istanbul svladali su potencijalnog otmičara Cumu Yasara (40) u srijedu. Muškarac je rekao kako ima bombu i na silu pokušao ući u pilotsku kabinu. Zahtijevao je da se avion s 59 putnika, među kojima je bilo i jedno dijete, i sedam članova posade vrati u Oslo, ali još se ne zna zašto. Piloti su obavijestili sigurnosne službe u zračnoj luci Ataturk u Istanbulu. Policija je nakon slijetanja ušla u avion i vidjela jednog od putnika kako sjedi na otmičaru. Odmah su ga uhitili, a ubrzo su utvrdili i da je bomba lažna. Putnica Lelya Kilic rekla je kako je čula neki glas iz pozadine tridesetak minuta prije slijetanja. Tada su bili iznad Bugarske.

- Odjednom je među putnicima izbila tučnjava. Vidjela sam maskiranog muškarca koji je u ruci imao nešto što je izgledalo kao radio prijemnik - ispričala je Lelya. Turski mediji objavili su kako je Yasar psihički bolesnik.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Confo 06.01.2011.

    eh.. putnici ga savladali... a što da bomba nije bila lažna..?

  • nk789 06.01.2011.

    idu mi ti extremi na jednu stvar.. i te sugave vjesti, dajte neke normalne vjesti, o privredi, neke novosti.. dosta politike, i tzv. sokantnih vejsti...neznam zaso opce radim trafic na ovoj stranici..

  • zrnic 06.01.2011.

    Postanite dio PowerPlay Managera !!!Najbolja online igrica na webu...od sportova su nude nogomet i hokej,uskoro dolazi još mnogo sportova... možete trenirati igrace ,graditi stadione,kupovati,raditi dresove,taktike,parking,semafore,širiti tribine....stvarno je super igra LINK ZA PRIJAVU JE: http://www.powerplaymanager.com/r578507

Komentiraj...
Vidi sve komentare