To je to što me zanima!

Lede krv u žilama: Ne, ne želite biti ni blizu ovih deset gradova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rezultati istraživanja opasnosti gradova pokazuju kako je Latinska Amerika daleko najnepogodnija za život. Pogledajte listu od deset najopasnijih svjetskih gradova
Vidi originalni članak

Trećina svih ubojstava na svijetu počini se u Latinskoj Americi, iako ta regija ima samo 8%od ukupne svjetske populacije , prema podacima Ujedninjenih Naroda.

POGLEDAJTE VIDEO : Ovi gradovi su zauzeli 10., 9., 8. i 7. mjesto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trgovine drogom, ratne bande, politička nestabilnost, korupcija i siromaštvo kombinacija je koja povećava nasilje u regiji .

POGLEDAJTE VIDEO : Ovi gradovi su zauzeli 6., 5. i 4. mjesto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na samom vrhu ljestvice najopasnijeg grada na svijetu našao se San Pedro Sula (Honduras) , a slijede ga Caracas (Venezuela) i Acapulco (Mexico).

POGLEDAJTE VIDEO : Ovo su prva tri najopasnija grada na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 83

  • just looking 30.07.2015.

    a šta je sa splitom i dalmatinskim gradovima tamo ima njaviše HDZ-ovaca

  • LebronPetrovic 30.07.2015.

    Ak je tako opasno, onda idite u đunglu gdje žive ljudožderi (na malo mjesta i lovci na glave), kajmani, piranje, anakonde, JAGUARI, brdo opasnih kukaca i otrovnica i najveća zvije od svih (navodno izumrla prije 10 000 godina) zemljani ljenivac ili MAPINGUARI (mitska životinja koje se apsolutno najviše boje stanovnici Amazonije. Biće od 1 tone koje može hodat i na 4 i na 2 noge sa 3 puta većim panđama od grizlija. Sa time da ovaj voli nekad i meso pojest za razliku od mini lenjivaca ! Buraz, to, Šumska televizija, zakon.

  • mik 30.07.2015.

    Isto je i u ZG,pogledaš tatinog sina krivo i nema te više ! Tko ne vjeruje neka proba !

Komentiraj...
Vidi sve komentare