To je to što me zanima!

Leko čestitao Kolindi: Pokazali ste da imate vjeru i odlučnost

Predsjednik Sabora, Josip Leko poručio je Kolindi kako se nada da će u borbi za nacionalne interese ostvariti zajedničku suradnju u demokratskom ozračju
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko uputio je čestitku Kolindi Grabar Kitarović u povodu njezinog izbora za predsjednicu Republike. Poručio je novoj predsjednici kako se nada da će zajedno surađivati u borbi za nacionalne interese, jačanju pravne države i borbi protiv korupcije.

"Poštovana gospođo Grabar Kitarović,

srdačno Vam čestitam na pobjedi na predsjedničkim izborima kao i na časti koja Vam je pripala izbornom pobjedom da budete prva predsjednica Republike Hrvatske. Na ovim izborima ste pokazali da imate vjeru i odlučnost, a ja Vam uz to želim sreću i uspjeh u obnašanju ove visoke i odgovorne dužnosti te naročito u ostvarenju cilja da Hrvatska krene putem oporavka od dugogodišnje krize prema prosperitetu i napretku hrvatskih građana i hrvatske države.

Rad za boljitak naše zajedničke hrvatske domovine traži snagu jedinstva, u čemu dijelim Vaše mišljenje. Bilo bi mi stoga zadovoljstvo da na putu do prosperitetne i bogate Hrvatske, u borbi za nacionalne interese, za daljnje jačanje pravne države i nastavak borbe protiv korupcije ostvarimo suradnju u punom demokratskom ozračju i na zadovoljstvo naših građana.

Primite, poštovana gospođo Grabar Kitarović, izraze mog osobitog poštovanja".


 
Idi na 24sata

Komentari 52

  • Danchibald 14.01.2015.

    mislim da bi SDP puno bolje funcionirao i bio cjenjeniji da nema Milanovica i jos nekoliko pojedinaca...

  • little John 13.01.2015.

    Milanović je zalutao u politiku. On će to shvatiti tek kad tresne na dupe (2. put)

  • doktorica 13.01.2015.

    primjerena čestitka dostojna jednog kulturnog i ozbiljnog gospodina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare