To je to što me zanima!

Leko o referendumu o braku: Moramo zaštititi sve manjine

Sve manjine u društvu moraju živjeti slobodno, odgovorno, u toleranciji i zajednici. Bez toga je teško govoriti o napretku cijelog društva, rekao je predsjednik Sabora
Vidi originalni članak

Nakon prospavane noći svoj je komentar o rezultatima referenduma o braku dao i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko

- Ostaje obveza hrvatskog društva prema Ustavu, ali, nadam se, i prema društvenim vrijednostima koje želimo graditi i živjeti, da se zaštite sve manjine u društvu i da žive slobodno, odgovorno, u toleranciji i zajednici. Bez toga je teško govoriti o napretku cijelog društva - rekao je Leko.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • AnteG 03.12.2013.

    njihov tajni motiv je potpuno uništiti i pokoriti katolike u njihovoj vlastitoj domovini! To je zapravo njihov motiv! Pretvoriti HRVATE u manjinu u njihovoj vlastitoj HRVATSKOJ!

  • vekavac 02.12.2013.

    Opet sam dobio opomenu zbog stvari koje napišem kako osjećam .Daje dobijem ban i za riječi kaje su po mišljenju moderatora neprimjerne ali selektivno.Dale dobijem ban za sve što se ne sviđa nekomu.E onda meni se ne sviđate vi političari , homoseksualci ,svi oni koji su napali moju zemlju, lopovski poslodavci i sve ostalo i moram vas trpjeti i još da vam ćutim.E NEĆU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • najiram 10 02.12.2013.

    pa kako su oni manjina svojom voljom su izabrali život bez potomstva i sa krajem njihovog života njihova životna loza se gasi bez obzira kaj budu usvojili neko djete...koje če radi njh biti obilježeno....mi svi hrvatski građanu sutra svojom voljom možemo postati gejevi....zar tada nečemo biti večina....e leko baš si mi ti neki leko....inatlije koji mrzite hrvatski narod....koji širite mržnju među hrvatskim građanima...i zato cijeli kuku klan je elementarna nepogoda po hrvatski narod....

Komentiraj...
Vidi sve komentare