To je to što me zanima!

Leopard ga napao u kamperu: Strava, posvuda je bilo krvi...

Namibija: Leopard je napao Nijemca (61) usred noći. Ugrizao ga je za vrat i ramena i pokušao izvući kroz prozor kampera van. Teško ozlijeđenog Hardyja operirali su u bolnici sedam sati
Vidi originalni članak

Hardy S. (61) je oko 1 sat ujutro čuo da nešto grebe po njihovom kamperu. On i njegova životna partnerica Petra W. (60) bili su na odmoru u Namibiji i vozilo su parkirali u divljini kako bi tamo prenoćili. Hardy S. je otišao do prozora i htio ga je zatvoriti. Napao ga je leopard, ugrizao ga za vrat i ramena i pokušao izvući kroz prozor van. Teško ga je ozlijedio. Hardy S. je izgubio puno krvi. 

- Prstima sam ga ubo u oči, ali me nije puštao. Držao me četiri minute, a onda me napokon pustio - rekao je Hardy S. novinarima. Jako je krvario.

'Znao sam da sam gotov ako zaspim'

- Cijelo sam si vrijeme ponavljao da se ne smijem onesvijestiti. Znao sam da sam gotov ako zaspim. Petra je trubila kao luda kako bi otjerala leoparda - kaže Hardy S.

Životinja se onda popela na krov kampera i nije se micala. 

- Petra ne vozi kamper. Tek ujutro nas je našao farmer koji je otjerao životinju - kaže Nijemac. 

Operirali su ga sedam sati

Farmer je upalio kamper i krenuo s ozlijeđenim Nijemcem i njegovom partnericom prema bolnici koja je bila udaljena tri sata vožnje. U bolnici su Hardyja operirali sedam sati. 

Par je u Namibiju došao dva tjedna ranije u kamionu koji su pretvorili u kamper. Htjeli su nekoliko mjeseci putovati južnom Afrikom. ali sada žele u Njemačku, čim Hardy opet bude sposoban za put, piše Bild. Pretpostavlja se da ih je leopard napao jer je osjetio miris hrane.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • max2017 22.04.2018.

    odlična ideja za kampiranje i full kontakt s prirodom.....

  • Iskrivljena antena 22.04.2018.

    Očito nije igrao Far Cry dakle sve što je trebao umjesto da ga bode u oko trebao mu je sa dve ruke zaklopiti usta i odbaciti ga nogom od sebe a onda mu baciti komad mesa nekoliko metara dalje tako da mu odvuče pažnju i uzme si vrijeme za bijeg, naravno sa 35 helta dok ne nađe medkit

  • novus1 22.04.2018.

    Pisete bilo je "puno krvi"! A zasto to ne napisete kada lovci i krivolovci ubijaju neduzne zivotinje i to samo da bi zadovoljili svoje psihopatske zelje i ambicije. Lovci i krivolovci su "ljudsko smece" i zahvaljuci njima mnogim vrstama, nazalost, prijeti nestanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare