To je to što me zanima!

Lesar: Idemo sami na lokalne izbore, nema nikakvih koalicija

Što se mogućnosti koalicija tiče naš prostor je malo sužen. Neke stranke su nam svjetonazorski daleke, a na drugoj strani su lažni socijal-demokrati, kaže Lesar
Vidi originalni članak

Nakon sjednice nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista predsjednik stranke Dragutin Lesar rekao je da će središnjica stranke svim lokalnim organizacijama preporučiti da na izbore u svibnju 2013. idu sami i da ne ulaze u nikakve koalicije.

- Što se mogućnosti koalicija tiče naš prostor je malo sužen. Neke stranke su nam svjetonazorski dosta daleke, a na drugoj strani su lažni socijal-demokrati s kojima koalicija nije moguća - rekao je Lesar.

Upitan znači li to da će u Zagrebu Laburisti ići samostalno na lokalne izbore i je li definitovno otpala mogućnost koaliranja sa zagrebačkim SDP-om, Lesar je odgovorio kako je siguran 100 posto da će zagrebačka organizacija poslušati savjet vrha stranke i na izbore ići samostalno.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • komentatorv3 30.09.2012.

    Laže. Koalirat će sa neoliberalima,SDP, u Zagrebu nakon izbora.

  • MAGNUM_2 30.09.2012.

    Da premalo je ostalo za ukrast i za prodat pa ako moraš još djeliti sa koalicijskim partnerom ne ostsne ti ništa ...Imate pravo Sam svoj majstor SAM GOVNO SKUHAO SAM GOVNO POJEO

  • Hrc25 30.09.2012.

    Volio bih da jednom bude stranka na vlasti, jel upravo mislim da bi oni mogli puno preokrenuti ovu državu za koji mnogi govere kako nema spasa još jako puno. Čestitam Hrvatskim laburistima, jel oni se bore za ono što su se trebali boriti i oni prije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare