To je to što me zanima!

Lesar kritizirao: Ova Vlada je nespremno dočekala vlast

Lesar je kritizirao Vladu i jer sve investicije koje najavljuju su u infrastrukturne objekte, a ne u proizvodnju. Dodaje i da prije nisu govorili o povećanju PDV-a
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar u četvrtak je u Zaboku imao sastanak s predstavnicima ogranaka stranke na temu predstojećih lokalnih izbora, a tom se prilikom osvrnuo i na dosadašnji rad Vlade. Večernji list javlja kako je Lesar kazao da su Vladi građani dali trojku u ocjenama od jedan do pet, ali je on odlučio biti kritičniji te im je dao ocjenu plus dva. Lesar je istaknuo kako je Vlada nespremno dočekala preuzimanje vlasti, a o povećanju PDV-a prije izbora nisu govorili ni u naznakama.

Čelnik Laburista kritizirao je Vladu i jer sve investicije koje najavljuju su u infrastrukturne objekte, a ne u proizvodnju.

- Imam osjećaj da tempo udaraju i vode Vladu samo dva čovjeka, a to su Linić i Čačić - kazao je Lesar. Dodao je kako Laburisti u ponedjeljak otvaraju temu stečajeva, jer su uspjeli sakupiti podatke za cijelu državu i popis svih tečajeva koji se vode.  

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Brčak 14.04.2012.

    E eto sad imaju vremena da se spreme i spremno odu.

  • sestro 14.04.2012.

    e moj lesaru..nakon ove uzjave i ti ćeš biti ustaša..pa znaš da komunisti od 45-2012 sve koji kritiziraju kmere zovu ustašama:))

  • marnik954 13.04.2012.

    I ova Vlada nastavlja sa raslojavanjem društva na prebogate i presiromašne. Podilazi se sumnjivom krupnom kapitalu i osiguravanjem novih funkcija u EU. Ako ne znaju nek pitaju, bar to nije sramota,zar ne? Možda Lesar ima riješenje o izlasku iz krize?!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare