To je to što me zanima!

Lesar: Vrijeme je da razbijemo bipolarnost, HDZ pa onda SDP

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šef stranke Lesar je istaknuo da je važno da građani izađu na izbore za Europski parlament jer ti zastupnici mogu utjecati na odluke koje će se ticati hrvatskih građana
Vidi originalni članak

- Čista savjest naših suparnika može se kapati na kapaljku, dok se mi u našoj savjesti možemo kupati. I zato savjesti čiste biraj laburiste! - vikao je saborski zastupnik Branko Vukšić na prvoj konvenciji Hrvatskih laburista.

Izaslanicima konvencije predstavilo se je i 11 kandidata za EU parlament, među kojima je pet žena i šest muškaraca. Nositelj liste je sadašnji predstavnik laburista u Europskom parlamentu Nikola Vuljanić.

Predsjednik stranke Dragutin Lesar energično se obratio svojim stranačkim kolegama.

- Vrijeme je da razbijemo bipolarnost vladanja čas SDP-a, čas HDZ-a. Vrijeme je za bolju budućnost, a mi smo spremni preuzeti odgovornost - rekao je Lesar, te poručio da bez njih nitko neće moći sastaviti Vladu. 

Posebno je istaknuo važnost izlaska građana na izbore za Europski parlament koji će se održati 25. svibnja, jer kako kaže, zastupnici mogu utjecati na odluke koje će određivati život hrvatskih građana. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • BrunoBavrka 07.04.2014.

    izgleda da su hrvatiči obozavatelji da ih neko krade i vara i otima i pljačka a kad se pojavi osoba koja nudi dokazano posteniju i pametniju vladu onda se dizu na zadnje noge, nek vam je dobar pdv od 25% i premijer koji vam je u zatvoru. DOLE NEOLIBERALNI KAPITALIZAM bando lopovska i mutava

  • pekov 07.04.2014.

    Gotovo sve najvažnije političke stranke zagovaraju politiku štednje: rezanje javnih rashoda, smanjivanje radničkih prava, privatizaciju gotovo svih sektora kao jedini način izlaska iz krize. Ta politika štednje na mladima, umirovljenicima, socijalno najugroženijima pokazala se totalno neučinkovitom. LABURISTI zagovaraju model prema kojem se mora postići kompromis rada i kapitala, a ne izrabljivanje radnika i osiromašenih građana uz istodobno još veće bogaćenje kapitalista.

  • Renavoid 07.04.2014.

    ma sve je to isto ..... neću glasati niti za sdp niti za hdz, ali čemu dati glas laburistima kad su već više od dvije godine u saboru i ne vidim da rade nešto za narod ili hrvatsku .... uhljebili se u saboru i ne rade ništa kao ni ostali ..... ok, rade za sebe :D .... zadnji put sam dao glas sdp-u i to su definitivno zadnji izbori na koje sam izašao dok ne uvedu zakon da se političari mogu micati s pozicija ako ne ispune predizborna obećanja .... ovako nam svi pričaju pričice, a kad dođu na vlast sve zaborave i onda divljaju 4 godine bez ikakve kontrole i odgovornosti ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare