To je to što me zanima!

Lesara napustilo 50 članova zbog 'manipulacije na listama'

Članica Laburista napustila je stranku jer je 'razočarana zbog nepravde i nepoštenja unutar stranke'. U pismu kolegice iz stranke navodi se i niz nepravilnosti s listama
Vidi originalni članak

Stranku Hrvatskih laburista Dragutina Lesara napustilo je 50 članova nakon što je objavljena lista kandidata za III. izbornu jedinicu. U otvorenom pismu Nevenke Zdolac, predsjednice laburista u Šenkovcu, koje je objavljeno na stranici LabourLeaks, stoji kako je ''jako razočarana zbog nepravde i nepoštenja unutar same stranke''. 

- Između poštenja i prljave kampanje izabrala sam ovo prvo - kaže Zdolac u pismu. Objavili su i pismo ostavke Zvonkice Svetličić. Navodi se niz nepravilnosti u određivanju kandidata za izborne liste, a da iz njih stoji predsjednik ogranka u Čakovcu Rajko Bulat.

Lesar je prije desetak dana izjavio kako nema masovnih napuštanja njegove stranke. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • angelos 25.11.2011.

    bolje da su sada otišle, nego da poslije stvaraju probleme...cure su htjele veći dio kolača, netko drugi je to prepoznao i uvidio da nisu sposobne za bolju poziciju. Same su se odale, ljubomora, jal i spletkarenje je najgore kod čovjeka. Žele ocrniti stranku, loše im je krenulo, samo su sebe ocrnile s otkrivanjem svoje loše karme... Laburisti još uvijek imaju najmanje problema unutar svoje stranke u odnosu na ostale...glasam za njih...

  • Dado 87 11.11.2011.

    Lud onaj tko vjeruje Labour Leaksu ! To je skupina od par desetaka ljudi koji su od početaka ubačeni u stranku kako bi unutar mlade stranke pokušali napraviti razdor. Prema već poznatim HDZ-ovskim shemama ! Na svu sreću su prepoznati na vrijeme pa sada iz očaja blate i ocrnjuju sve poštene članove koji vjeruju u jasne i poštene ciljeve Hrvatskih laburista.

  • hipron 11.11.2011.

    Kao član Hrvatskih Laburissta ,krećemo radom i poštenjem, vrijedi za sve članove kako sadašnje tako i buduće

Komentiraj...
Vidi sve komentare