To je to što me zanima!

Stvarno bizarno: Studenta na ulici nokautirao leteći madrac

Madrac koji je Jesseju pao na glavu navodno je odletio s terase na 30. katu zgrade. Srećom, madrac nije teže ozlijedio studenta. Prvi su mu pomogli slučajni prolaznici
Vidi originalni članak

Student Jesse Scott Owen žurio je na predavanje. Misleći na svoje studentske obaveze odjednom ga je nešto oborilo. Kao pokošen srušio se nasred ulice u New Yorku. Nokautirao ga je - madrac!

Nesretnom mladiću u pomoć su odmah priskočili slučajni prolaznici. Stabilizirali su mu vrat i leđa prije dolaska liječnika. Srećom, leteći madrac nije ga teže ozlijedio. U bolnici su utvrdili kako je istegnuo vrat. 

'Ubojiti madrac' navodno je pao s 30. kata nebodera. Jedan od svjedoka, koji radi na 24. katu, kazao je da je vidio madrac kako pada na ulicu. Sumnja se kako je pao s terase spa kluba, piše Daily mail.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • AntonellaJela 23.09.2012.

    sta svasta pisu ovi novinari -.-

  • natalijanaaa 23.09.2012.

    bože :( a ja kukam kad mi se golub pokaka na glavu :/

  • strelica 23.09.2012.

    Kod njih lete madraci s neba a kod nas helikopteri i ledene gromade....Jedina je razlika u tome šta će student najvjerojatnije dobiti odštetu i to u lijepom iznosu dok se naši mogu "slikat". Nije svako zlo za zlo samo da je živa glava na ramenu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare