To je to što me zanima!

Leti s faksa: 'Nisam ja šmrkala kokain, bio je to dječji puder!'

Iako je pokušala uvjeriti vodstvo fakulteta kako je bila riječ o performansu, nisu imali razumijevanja za njenu šalu. Dekan je sa studenticom raskinuo ugovor o studiranju...
Vidi originalni članak

Čak i samo simuliranje nečeg takvog, što upućuje na način konzumiranja droge, je neprimjereno ponašanje i grubo kršenje pravila naše institucije i akademskih standarda. Ovo je poruka da u akademskoj zajednici vrijede određeni oblici ponašanja koja studentima omogućavaju neometano studiranje. Ovakvi postupci koji upućuju na neprimjerene oblike ponašanja su nešto što treba osuditi i učiniti sve da se oni spriječe, rekao je za Jutarnji list dekan zagrebačkog veleučilišta Vern Vlatko Cvrtila.

Veleučilište je raskinulo ugovor sa studenticom čija je snimka šokirala javnost. Podsjetimo, na društvenim mrežama se proteklih dana pojavila snimka iz učionice veleučilišta na kojoj djevojka, zaklonjena torbom, izgleda kao da nešto šmrče sa stola. Veleučilište je reagiralo nakon objave snimke i pokrenulo istragu. Utvrdili su da je snimka autentična i djevojku prvo suspendirali a zatim i izbacili sa Veleučilišta. Ona je na razgovoru s Upravom veleučilišta negirala kako je riječ o kokainu i tvrdila da je to sve bio samo performans u kojem je glumila da 'šmrče' dječji puder. Obrana joj nije pomogla.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Prva Proleterska 19.11.2017.

    Usput , kako možete prenositi Većerni list sa temom : " Ona je dokaz , da nismo bili na Mjesecu " Prvo , ko to nije bio -nismo bili- , ja sam bio ! Drugo 1000 tisuću puta je već rećeno , da je Spilberg morao snimiti u studiju iskrcavanje na Mjesec , koga su vrtjeli za prave u trenutku PRAVOGA iskrcavanja , jer su se bojali , da ne sretnu vanzemaljce i da na Zemlji dođe do kaosa i pada Burzi ! Kad su se uvjerili , da nema opasnosti , dali su pravi direktan prijenos! I vi sada preporućujete gluposti Većernjega llista !

  • Prva Proleterska 19.11.2017.

    Jakoga mi vakulteta, matere ti !

  • Rintinti 17.11.2017.

    Kakav fax takvi studenti... Koliko je moguce da prof.drzi predavanje i ne primjeti da netko smrce ovako ocito kokain ili nesto...ono...😕

Komentiraj...
Vidi sve komentare