To je to što me zanima!

Letio autom 35 metara po zraku i sletio u krov crkve

Vozač (23) teško se ozlijedio, a iz njegove Škode Fabije vadili su ga vatrogasci. S ceste je izletio zbog prevelike brzine. Ne zna se je li bio pijan
Vidi originalni članak

Dvojica njemačkih policajaca svjedočila su neobičnoj nesreći u mjestu Limbach, javlja Bild. Dok su na raskrižju čekali na pijane i nesavjesne vozače iznad glava im je 'prozujala' Škoda Fabia. Mladi vozač (23) zbog prevelike brzine izletio je iz zavoja na cesti, prešao preko željezničke pruge te završio na nasipu visine jednog metra. To mu je bila odlična 'odskočna daska', pa je letio još 35 metara i završio u krovu obližnje crkve visoke sedam metara. Vozač se teško ozlijedio, a iz njegove Škode Fabije vadili su ga vatrogasci. Auto su iz krova 'čupali' dizalicom s kranom. Škoda je gotovo potpuno uništena. Šteta na krovu crkve još se procjenjuje. Policija procjenjuje da je mladić vozio oko 170 kilometara na sat. Nije poznato je li bio pijan. Sreća je u nesreći, kaže policija, da auto nije ispao iz krova van, jer mladiću onda ne bi bilo pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • octaviars1990 25.02.2011.

    jao koji kralj hehe,treba u ginesovu knjigu rekorda

  • pikovit 27.01.2009.

    Tuljani to je fabija karavan ili ti Fabia kombi - nije oktavia! i sad dali je isao 170 ili 150 nebitno ali brye od 170 nemoye ici - vjerojatno ima 1.8 fsi motor!

  • Trogo 26.01.2009.

    koji kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare