To je to što me zanima!

Letvom napala policajce ispred postaje u Ozlju, oštetila i aute

Nije poznato što je ženu razbijesnilo da se iskalila na policijskim vozilima i pokušala udariti policajca. To će se pokušati utvrditi daljnjom istragom nad uhićenom ženom
Vidi originalni članak

Žena (49) uhićena je nakon što je u petak poslijepodne na parkiralištu Policijske postaje Ozalj drvenim predmetom, vjerojatno palicom ili letvom, oštetila dva parkirana policijska automobila. 

Kad su djelatnici policije intervenirali kako bi je spriječili u daljnjem uništavanju vozila, žena je tim drvenim predmetom "zamahnula"  i prema jednom policajcu i napala ga, no srećom u napadu nije nitko ozlijeđen. 

Za sada nije poznato što je ženu razbjesnilo da se iskalila na službenim policijskim vozilima i pokušala udariti policijskog djelatnika. To će se pokušati utvrditi daljnjom istragom koju policija vrši nad uhićenom ženom.

- Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno, a 49-godišnjakinja je uhićena i nad njome se provodi kriminalističko istraživanje - rekli su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Velečasni 1 12.02.2018.

    Policajci došli na poziv susjeda u stan. Radiovezom zove načelnik:- što je bilo? Polismen:- šefe,žena je pretukla muža,slomila mu vilicu,ruku i završila ga satarom ! Auuu, opako...a zašto? -šefe,kaže žena da zato što je hodao po mokrom podu. A jeste ju uhapsili? -još nismo šefe... Pa što čekate? Čekamo šefe da se pod osuši.

  • Cipelcug 11.02.2018.

    Može li osmisliti carigradska konvencija za zaštitu nas muških.

  • bluehotel 10.02.2018.

    Baba se raspizdila....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare