To je to što me zanima!

'Lezi, šuti i stavi cijev u usta!': Ovako ilegalci dolaze u Europu

Albanski ministar nedavno je izjavio kako je Velika Britanija postala 'atraktivnija' za mlade imigrante iz njegove zemlje jer ih sporije deportira u domovinu od drugih zemalja Europe
Vidi originalni članak

Ilegalni imigranti iz Albanije na Facebooku su objavili selfie iz kamiona koji ih, skrivene u prtljažnom prostoru, vozi prema Velikoj Britaniji. Svaki od četvorice mlađih muškaraca, vidljivo je, u ruci drži cjevčicu kroz koje udišu svježi zrak. 'Na putu prema Londonu', stoji uz fotografiju.

Fotografije, od kojih jedna pokazuje i kožni novčanik s buntom nepoznatih novčanica, objavljene su prošlog kolovoza u Facebook grupi putem koje krijumčari ljudi vabe imigrante da ih ilegalnim putevima prebace do željenog odredišta. 

'Velika Britanija sporije deportira od drugih zemalja'

Albanski ministar nedavno je izjavio kako je Velika Britanija postala 'atraktivnija' za mlade imigrante iz njegove zemlje jer ih se, ako ih britanske vlasti ulove u ilegalnom prelasku na 'otok', sporije deportira u domovinu od drugih zemalja Europe. 

Zamjenica ministra unutranjih poslova Rovena Voda kazala je kako Njemačka, Francuska i Nizozemska ubrzano deportiraju maloljetne migrante kojima je odbijen azil.

- S Velikom Britanijom to nije slučaj pa se sve češće odlučuju okušati sreću prema toj destinaciji - rekla je Voda, prenosi Metro.
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • -awaken- 28.11.2017.

    problem - reakcija - rješenje. sad smo na kreiranju "problema". reakcija (pošto će se dosadašnje metode pokazati neuspješnim) će biti da će narodi EU zahtijevati još više kontole poradi "sigurnosti", rješenje? pogledajte prema SAD-u gdje već sad koriste software za sprečavanje kaznenih djela. budućnost? čipovi! teorija? čelnik svjetske olimpijske organizacije sad zove na čipiranje atletičara kako bi "spriječilo" doping (koja PODLA ali ujedno i mudra taktika uvaljivanja čipova svima u budućnosti.. ako se svi skupa ne osvijestimo i ne shvatimo da nam je ovo iz "pozadine" JEDINI problem. sve ostalo su igrokazi.

  • najiram 10 28.11.2017.

    to ih valjda savjetuje zoka...naš propali glumac čove sa brćićima...i propalog reikernatora hitlerovog bundestaga....

  • Kliker_1 27.11.2017.

    Kakav vam je to naslov. Pa Albanija je u Europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare