To je to što me zanima!

Libanonski vojnici jedu žive zmije i odvlače oklopna vozila

Ova priredba na kojoj libanonski vojnici pokazuju svoje sposobnosti održava se svake godine te svaki od komandosa mora zubima zagristi tijelo zmije i tako je ubiti
Vidi originalni članak

U glavnom gradu Libanona Bejrutu tamošnji komandosi pokazali su svoju snagu i izdržljivost tijekom nacionalne konvencije o sigurnosti. Pokazali su i surovost, ubivši zmije vlastitim zubima, a zatim su ih i sirove jeli. Drugi su pak golom ljudskom snagom odvlačili oklopna vojna vozila i to samo pomoću tankog konopa vezanog oko ramena.

Ova priredba na kojoj libanonski vojnici pokazuju svoje sposobnosti održava se svake godine te svaki od komandosa mora zubima zagristi tijelo zmije i tako je ubiti. 

Vjeruje se da ta tradicija potječe od stare arapske izreke koja poručuje da muškarac svoju snagu dokazuje tako što zubima odgrize glavu živoj zmiji, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • GicoPrase 14.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • plik 14.09.2015.

    to koda gledam ona Rambp-preseravanja, a te zelene beretke obicni šupci.

  • deniman 14.09.2015.

    šta ti znači sva obuka na svijetu kad te neka budala može pogoditi sa snajpera sa 300 i više metara

Komentiraj...
Vidi sve komentare